• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana ponovo radi sa Skotom Bernsom

Srpska teniserka obnovila saradnju sa australijskim kondicionim trenerom, sa kojim je postigla najbolje rezultate u karijeri.

 Ana ponovo radi sa Skotom Bernsom Izvor: MONDO

Ana Ivanović odlučila je da se vrati na staze stare slave. Ona je ponovo angažovala kondicionog trenera sa kojim je bilježila najbolje rezultate u karijeri - Skota Bernsa.

Australijanac je radio sa Anom pune tri godine - od jula 2006. do jula 2009. godine, prije nego što je napravio pauzu u radu u svijetu tenisa.

Berns je bio u Aninom timu kada je 2008. stigla do prvog mjesta na WTA listi i grend slem trofeja na Rolan Garosu. On je odgovoran za najveći napredak u njenoj kondiciji tokom prvih nekoliko mjeseci njihove saradnje.

"Oduševljen sam što se ponovo vraćam u tim. Imamo neke nezavršene poslove", izjavio je Berns, o kojem se svojevremeno šuškalo da je zaljubljen u Anu.

Ranije, Ivanovićeva je imenovala Britanca Najdžela Sirsa za svog prvog trenera, pa očekuje da će novi tandem odlično funkcionisati.

"Imenovanjem Najdžela i sada Skota kao kondicionog trenera, mislim da sam napravila odličnu organizaciju tima, i optimistična sam po pitanju budućih rezultata", rekla je Ivanovićeva, koja trenutno zauzima 18. mjesto na listi najboljih teniserki svijeta.

Berns je po nakon povratka poslije pauze sarađivao sa teniserkama iz samog vrha, poput Marije Šarapove, Vere Zvonareve i Viktorije Azarenke.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC