• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel: Potpisali Đukić, Trivundža i Ljubišić

Rukometni klub Borac m:tel potpisao je ugovore sa trojicom igrača. Trivundža i Ljubišić se vraćaju, dok će Đukić prvi put nastupiti za Borac.

 Borac m:tel: Potpisali Đukić, Trivundža i Ljubišić Izvor: MONDO

Novi član "crveno-plavih" postao je Milan Đukić koji igra na poziciji desnog krila i prošle sezone nastupao je za Radnički iz Kragujevca. Đukić će naslijediti fahrudina melića, koji je otišao u Gorenje. Ozvaničena je i saradnja sa novim-starim članovima  golmanom Bojanom Ljubišićem i bekom Srđanom Trivundžom.
" Đukić je naše najnovije pojačanje koji bi trebao da nadoknadi odlazak Melića. Takođe, parafirali smo dogovorenu saradnju sa Ljubišićem i Trivundžom, dok sa Obradovićem i Rađenovićem još samo treba da konkretizujemo ugovor", istakao je direktor kluba iz Gospodske ulice Boris Đogo.

S druge strane iz ekipe su otišli Faruk Halilbegović, Fahrudin Melić, Peđa Dejanović i Goran Trkulja, dok je ugovor istekao Borisu Pucareviću. Petak je bio posljednji dan prelaznog roka za klubove u Premijer ligi.

" Pucareviću je istakao ugovor i još uvijek nije našao angažman u BiH, mada nije isključeno da produži ugovor sa ekipom", dodao je Đogo.
Od sljedeće sezone za Borac m:tel će nastupati i Igor Mandić, koji ima ugovor sa klubom, a prošle sezone je nastupao za Prijedor, kao pozajmljen igrač. Borac će pripreme početi 25. jula. (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC