• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpkinja sa Kosova eliminisana u Parizu, a branila je pehar!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Iako su je mnogi smatrali za favoritkinju zajedno sa njenom partnerkom, Kristina Mladenović je ekspresno ispala sa Rolan Garosa!

 Kristina Mladenović ispala sa Rolan Garosa Izvor: Profimedia

Srbija se nadala da bi na ovom Rolan Garosu mogla da stigne do dvije titule, ali sada je sigurno da to neće biti slučaj! Olga Danilović je ispala u trećem kolu ženskog singla poslije velike borbe sa sedmom nositeljkom Ons Žaber, a sada je van turnira i Kristina Mladenović!

Iskusna 30-godišnja teniserka koja nastupa za Francusku branila je trofej u ženskom dublu koji je osvojila prošle godine zajedno sa Karolinom Garsijom, ali je ispala od kineskog para Hsieh - Vang. Zajedno sa Šuai Žang neočekivano je ispala u drugom kolu 6:4, 6:1 i oprostila se od titule. 

Kristina Mladenović je rođena u Francuskoj gdje joj je otac Dragan došao 1992. godine kako bi igrao rukomet za Dankirk. On je porijeklom sa Kosova, a majka Dženita Helić je Bošnjakinja, takođe rođena u Srbiji i takođe sportistkinja pošto se bavila odbojkom.

Kristina je dugo igrala i singl, ali se specijalizovala za dubl gdje je jedno vrijeme bila i najbolja na VTA listi. Sada je 13. i čeka je veliki pad kada joj se oduzmu bodovi sa Rolan Garosa gdje jedva da je odbranila išta od bodova. U karijeri je osvojila šest grend slemova u ženskom dublu, od toga dva Australijan opena i četiri Rolan Garosa. Bila je uspješna i u miks dublu gdje ima tri osvojena grend slema. O svom porijeklu je uvijek govorila sa ponosom, a na ovom Rolan Garosu je na nekim treninzima nosila i patike sa motivima Pariza i Beograda. 

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC