• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana: Našla sam pravog trenera

Srpska teniserka zadovoljna što je kompletirala stručni štab i najavljuje da ima motiva da ponovo bilježi dobre rezultate.

 Ana: Našla sam pravog trenera  Izvor: MONDO

Ana Ivanović konačno je pronašla pravi trenerski tim. Poslije dosta traženja izbor je pao na Britanca Najdžela Sirsa kao glavnog trenera i Skota Bernsa, koji će, kao i ranije, biti zadužen za kondiciju srpske teniserke.

"Prije nekoliko mjeseci sam odlučila da moram da angažujem trenera, ali najvažnije je bilo da pronađem pravog. Bila sam spremna da čekam da se to dogodi, i srećna sam što sam na polovini sezone počela da radim sa Najdželom Sirsom. Veoma sam zadovoljna i što je Skot Berns ponovo u našem timu kao kondicioni trener. Uvijek smo se odlično slagali, i zajedno smo napravili veoma dobre rezultate. Poznaje me dobro kao svaki trener, i uvjerena sam da može da mi pomogne da ostvarim svoje ciljeve", istakla je Ana Ivanović.

Ona je naglasila da je najvažnije sada da marljivo radi kako bi rezultati stigli što pre.

"Iako sam uzbuđena zbog mjeseci koji su pred nama, moram da budem strpljiva - biće potrebno vrijeme da bi se naporan rad isplatio. Uvijek kada počnete da radite sa novim trenerom u početku je prisutna dodatna motivacija, i to može da dovede do dobrih rezultata. Ali potrebno je vrijeme da bi promjene koje zajedno napravite dale rezultate, i vjerovatno ću tek sljedeće sezone zaista pokazati svoj puni potencijal", rekla je srpska teniserka, koja na WTA listi zauzima 18. mjesto.

Ona je objavila da je poslije pauze očekuje naporan raspored.

"Sljedećih šest, sedam nedjelja će biti pune dešavanja - igraću na pet turnira, uključujući US Open. Čeka me mnogo poena koje mogu da osvojim, i mnogo prilika da igram protiv vrhunskih teniserki. Radujem se što ću biti u situaciji da to uradim, ako sve bude išlo dobro".

Ona je prokomentarisala i žrijeb u Fed kupu, koji je Srbiji u narednoj sezoni za prvog protivnika dodijelio Belgiju.

"Na ovom nivou takmičenja, u Svjetskoj grupi, nema lakih žrijebova. Prije nego što je održan žrijeb, mislila sam da je Rusija tim koji želimo da izbjegnemo. Ali, ako Kim Klajsters igra, Belgija je vjerovatno najjača reprezentacija", rekla je Ivanovićeva.

Ona nije tajila da ju je vijest o bolesti Alise Klejbanove duboko potresla.

"Ima nešto mnogo, mnogo važnije od stvari kao što su treninzi i mečevi što želim da spomenem, a to je Alisa Klejbanova i njena nedavna dijagnoza raka. Kao i sve druge djevojke na Turu, bila sam šokirana i veoma tužna kada sam to čula. Alisa je divna osoba, i stvarno joj želim sve najbolje u borbi protiv ove bolesti. U takvoj situaciji shvatite da to što radimo na terenu nije najvažnije, i da nema ničeg bitnijeg od vašeg zdravlja, i zdravlja vaše porodice i prijatelja", dodala je Ana Ivanović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC