• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Delfini": Mora bolje u odbrani

Vaterpolisti Srbije samokritični poslije duela sa Australijom. Cilj jeste ostvaren, ali nije sve išlo kako treba. Pogotovo u odbrani.

 "Delfini": Mora bolje u odbrani   Izvor: MONDO

Čak devet golova primila je reprezentacija Srbije u meču sa Australijom. Podatak koji je zabrinuo sve u srpskom timu i natjerao na razmišljanje.

U četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Šangaju Srbija će igrati, najvjerovatnije protiv Njemačke (senzacija bi bila da Japan iznenadi odlične Nijemce).

"Moramo da analiziramo našu igru i odnos prema njoj. Da se pogledamo pojedinačno i ekipno i da zatim pokušamo da se vratimo u turnir na pravi način. Nijemci nisu za potcjenjivanje, sjetite se Kruševca. Bolja opomena nam ne treba. Ali, ako hoćemo da u možda najvažnijoj utakmici na turniru odigramo kako želimo onda moramo potpuno drugačije da uđemo u utakmicu", kritičan je srpski kapiten Vanja Udovičić.

Australijanci su uvijek nezgodan rival za srpski tim. Fizički su besprijekorni i nikad ne odustaju. Tako je bilo i u današnjoj utakmici (pobjeda Srbije 12:9).

Selektor Dejan Udovičić je istakao da je Australija u ovom trenutku svježija od srpskog i da je to stvaralo određene probleme.

"Znalo se kako igraju, mi smo u ovom trenutku fizički inferiorniji. Poslije isključenja Klilenda sudije su okrenule aršin, ali smo ostvarili pobjedu i ispunili cilj. Sada moramo da se osvježimo, pripremimo za Nijemce. Oni su izbacili Crnu Goru u Rimu, pobijedili su nas u Kruševcu. Znači, sve možemo, ali ne smijemo da ih potcijenimo", upozorio je Udovičić.

Filip Filipović je bio izuzetno raspoložen u meču protiv Australije.

"Konačno smo izabrali lakši put za četvrtfinale i to me raduje. Sve drugo tjera na oprez, brigu. Odbrana nije bila kako treba. Čak devet golova a protivnik još četiri minuta sa igračem manje. To ne smijemo da dozvolimo jer sa Nijemcima uopšte neće da bude lako".


(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC