• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos na Vimbldonu, ALI NOVAK ĐOKOVIĆ IGRA - ZNA SE I KAD: Kiša uništila raspored, ali najbolji ikad izlazi na teren!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Poznato je kada će meč Novaka Đokovića biti na programu jer su organizatori objavili "nategnut" raspored za srijedu.

 Novak Đoković u srijedu igra na Vimbldonu Izvor: FoNet/AP/Kin Cheung

Tokom cijelog dana na Vimbldonu je bio haos - mnogi mečevi su pomjereni za sutra jer zbog kiše nije moglo da se igra, ali to neće uticati na najboljeg svih vremena. Po ranije napravljenom planu, Novak Đoković u srijedu izlazi na teren, a poznato je i u kom terminu će odmjeriti snage protiv Džordana Tompsona iz Australije.

Njihov meč drugog kola namješten je na Centralni teren i zatvoriće program na najvećoj pozornici, a to su u jednu ruku i izuzetno dobre vijesti za sve navijače Novaka Đokovića. Kako je Centralni teren samo jedan od dva na kojima postoji krov, odigravanje ovog susreta neće biti dovedeno u pitanje i Novaka ćemo sigurno gledati na terenu u večernjem terminu.

Prije njegovog okršaja na istom mjestu će se igrati dva meča ženskog singla - prvo će na teren Kasatkina i Buraž, a zatim Švjontek i Soribes Tormo. Imajući u vidu da Iga obožava da počisti svoje protivnice u ranim fazama velikih turnira, a i da je Darija u velikoj prednosti nad protivnicom, ta dva okršaja mogli bi da se završe veoma brzo. Program počinje u 14.30 po našem vremenu, pa će od dužine mečeva zavisiti kada igraju Đoković i Tompson. 

Sa druge strane, organizatori Vimbldona će imati ogromne probleme da usklade sve ostale mečeve. Danas je mnogo susreta odgođeno i prebačeno za sutra, a ukoliko zbog kiše ne bude moglo da se igra ni u srijedu, nastaće kompletan haos u žrijebu. Recimo, Darija Kasatkina će imati priliku da stigne u treće kolo turnira prije nego što jedina predstavnica Srbije Natalija Kostić odigra svoj prvi grend slem meč - a to možda bude tek u četvrtak!

Takođe, ukoliko bi Novak Đoković uveče obezbijedio plasman u treću rundu, on vjerovatno ne bi znao protiv koga igra treće kolo. Sten Vavrinka još ne zna protivnika u drugoj rundi, pa je pitanje kada će meč iskusnog Švajcarca doći na red, bez obzira na to protiv koga treba da ga odigra.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:16
NOVAK NOSIO MAJCU SA NEOBIČNIM NATPISOM?! U domu Đokovića veliko veselje povodom rođenja malog Aleksandra! RODITELJI PRESREĆNI
Izvor: kurir televizija
Izvor: kurir televizija

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC