• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel počinje pripreme, stigao i Stojanović

Rukometaši Borac m:tela u ponedeljak počinju pripreme za narednu sezonu. Novi član Borac m:tela Vukašin Stojanović.

 Borac m:tel počinje pripreme, stigao i Stojanović Izvor: MONDO

Rukometaši Borac m:tela u ponedeljak počinju pripreme za novu sezonu, koja počinje 10. septembra kada je planiran start  Regionalne lige.

"Pred nama je mjesec i po napornih priprema, sa željom da što spremnije dočekamo start Regionalne lige, koja počinje 10. septembra. Ovo novo takmičenje je za sve učesnike veliki izazov, pa tako i za nas. Teško je govoriti o očekivanjima, ali vjerujem da imamo ekipu koja će biti sposobna za sredinu tabele", rekao je šef stručnog štaba Banjalučana Dragan Marković.

U redovima Banjalučana šest je novih imena u odnosu na prošlu sezonu.

"Još ranije su naše redove pojačali nekadašnji rukometaši Borca, golman Bojan Ljubišić i srednji bek Srđan Trivundža, koji su stigli iz Crvene zvezde, te Branislav Obradović, Igor Rađenović i Milan Đukić. Od juče je naš član zvanično postao Vukašin Stojanović, koji je prošle godine nosio dres španskog CAI Aragona iz Saragose. Sve su to iskusni i provjereni igrači, sa kojima imamo velike ciljeve",rekao je strateg Banjalučana.

Trofejni banjalučki klub ovog ljeta napustilo je čak sedam igrača.Fahrudin Melić je otišao u Sloveniju, Faruk Halilbegović u sarajevsku Bosnu, dok se golman Peđa Dejanović vratio u dobojsku Slogu. Goran Trkulja je novi član Zrinjskog, a Alen Kulenović je potpisao za švedski Savehof. Iz kluba su otišli još Boris Pucarević i Davorin Prskalo, ali nije poznato gdje će da nastave karijeru.
Iako se pominjala mogućnost da će redove Borca m:tel pojačati reprezentativac Srbije i igrač Monpeljea Mitar Markez, od toga neće biti ništa.
"Markez je izrazio želju da dođe u naše redove, ali to se sada ne uklapa sa planovima Monpeljea, sa kojim ima čvrst ugovor", naglasio je Marković. (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC