• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok na Vimbldonu - Cicipasa izbacio anonimni teniser! Za njega niste čuli, a sad je u četvrtfinalu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Stefanos Cicipas izgubio je od Kristofera Jubenksa u Londonu poslije pet setova.

 Stefanos Cicipas ispao sa Vimbldona Izvor: Profimedia

Stefanos Cicipas ispao je sa Vimbldona! Peti teniser svijeta izgubio je od malo poznatog američkog igrača Kristofera Jubenksa - 3:6, 7:6 (7:4), 3:6, 6:4, 6:4. Meč je trajao duže od tri sata, a grčki teniser definitivno će imati za čim da žali zbog odluka koje je donosio tokom turnira.

Američki teniser, inače 43. na rang-listi, uspio je da ostvari najbolji rezultat u karijeri i da prođe u četvrtfinale Vimbldona i tamo će ga čekati Danil Medvedev (Rusija) koji je prošao poslije predaje Jiržija Lehečke (Grčka). Ovom rezultatu vjerovatno se ni sam Jubenks nije nadao...

Imao je Cicipas težak žrijeb na londonskoj travi, prva dva kola igrao je u pet setova, dobio je Dominika Tima (Austrija), pa Endija Mareja poslije dva dana borbe. Onda se malo mučio i protiv Lasla Đerea. A, na sve te muke sebi je zakomoplikovao turnir pošto je prijavio dubl sa bratom Petrosom, kao i miks dubl sa svojom djevojkom Paolom Badosom. Ona se povrijedila, pa je miks propao, ali je jasno da je i umor imao uticaj na njega.

Što se američkog igrača tiče, on je uspio da prođe iako je napravio čak 56 neiznuđenih grešaka u ovom meču. Interesantno je i da je prije oko mjesec dana rekao da mrzi da igra na travi.

"Nikada više to neću izgovoriti u karijeri. Sada smo u ljubavi trava i ja, naša veza se razvijala tokom sezone. Nadam se da će biti još lijepih vijesti. Zaista osjećam kao da doživljavam najljepše trenutke u karijeri, hvala i ovim divnim navijačima", poručio je Jubenks.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC