• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: Borac m:tel počeo pripreme

Borac m:tel počeo pripreme za novu sezonu u kojoj ih očekuje premijerni nastup u Regionalnoj ligi, kao i nastup u Kupu pobjednika kupova.

 RUKOMET: Borac m:tel počeo pripreme Izvor: MONDO

Borac m:tel u novu sezonu ulazi znatno ojačan sa šest novih igrača.
U Banjlauku su se vratili Srđan Trivundža, Bojan Ljubišić, Branislav Obradović i Igor Rađenović, iz španskog Aragona stigao je reprezentativac BiH Vukašin Stojanović, a iz kragujevačkog Radničkog doveden je prvi strijelac Superlige Srbije Milan Đukić.

Takođe, novo ime je još jedan golman Mirza Huseljić, dok je Slavko Erak stigao na probu iz Slovana.

"Lijepo je vratiti se u svoj grad i svoj klub. Radujem se što ću ponovo obući Borčev dres i jedva čekam početak sezone. Ekipa je znatno izmijenjena, sa dosta iskusnih internacionalaca. Borac je stvorio veoma kvalitetan tim, spoj mladosti i iskustva, kompaktnu cjelinu za respekt. Imamo dovoljno vremena da se spremimo i jurišamo najviši plasman u BiH, dok je Regionalna liga velika nepoznanica, tako da bih se suzdržao od prognoza", rekao je povratnik Srđan Trivundža.



Vukašin Stojanović je u karijeri igrao za dobojsku Slobu, sarajevsku Bosu, te španske ekipe Logronjo i Aragon.

"Ubijeđen sam da ćemo biti najveće iznenađenje Regionalne lige. U ovom trenutku od nas su bolji samo Zagreb i Metalurg, dok sa svima ostalima možemo ravnopravno da se nosimo, tako da očekujem da budemo plasirani u samom vrhu tabele Regionalne lige. Naravno, prije toga treba da odradimo kvalitetne pripreme, ali se i dobro uigramo, jer je u klub došlo šest novih igrača", rekao je Stojanović.

Trener Marković osim pomenutih igrača na raspolaganju ima i Gorana Malića, Marija Blaževića, Mirka Mikića, Gorana Garića, Igora Mandića, Ivana Karačića, Marka Panića, Vladimira Vranješa, Stanka Sabljića, Đorđa Ćelića, te Stefana Šubaru, Nemanju Bezbradicu, Stefana Radulovića i Filipa Vranješa.
Boris Pucarević je prisustvovao prvom treningu, ali će on najvjerovatnije pronaćin angažman u inostranstvu, dok su "crveno-plave" napustili i Fahrudin Melić, Faruk Halilbegović, Peđa Dejanović i Goran Trkulja.

Borac m:tel će na startu priprema sedam dana provesti u Tesliću, zatim slijede utakmice sa Nexeom (12. i 13. avgust), pa turneja po Sloveniji, gdje će rivali biti Split, Trebnje i Krško (17, 18. i 19. avgust). Po povratku slijedi Turnir šampiona, na kojem će učestvovati Crvena zvezda, Izviđač MI Grupa i Bjelovar.
Regionalna SEHA liga počinje 10. septembra, a Borac će na startu novog takmičenja ugostiti Vardar.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC