• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel: Težak rival, ali nema predaje

Rukometaši Borca m:tel u trećem kolu Kupa pobjednika kupova igraće sa glavnim favoritom - španskim Aragonom iz Saragose.

 Borac m:tel: Težak rival, ali nema predaje Izvor: MONDO

U redovima Banjalučana svjesni su da su na žrijebu u Beču dobili izuzetno teškog protivnika.

"Aragon je sigurno jedna od najkvalitetnijih ekipa u ovom takmičenju, a prošle godine slavili su u prvenstvu protiv Siudad Reala i San Antonija. Prvenstvo su završili na šestom mjestu, a ispred njih bili su samo Barselona, Ademar Leon, Siudad Real, Granoljers i Valjadolid. Ali, šta je, tu je. Imamo dovoljno vremena da proučimo rivala i da pokušamo da napravimo veliko iznenađenje", rekao je trener Borca m:tel Dragan Marković.

Sličnog mišljenja je i direktor kluba Boris Đogo.

"Dobili smo veoma atraktivnog protivnika, koji je uz Gumersbah i Flensburg, sigurno najveći favorit za osvajanje pehara. Imamo dosta vremena za pripremu utakmice, a već sada mogu da obećam da će 3. ili 4. decembra u Boriku, kada se bude igrao revanš, biti pravi spektakl", dodao je Đogo.

Povratnik u crveno-plave, golman Bojan Ljubišić priželjkuje dobar rezultat u prvom meču u Saragosi, koji se igra 26. ili 27. novembra.

"Težak protivnik. Nema se tu mnogo šta reći, jer je dovoljan podatak da Aragon stiže iz Asobal lige. Istina i oni, kao i većina španskih klubova, imaju finansijskih problema i veliko je pitanje ko će u sljedećoj sezoni nositi dres kluba iz Saragose. U svakom slučaju, nećemo se unaprijed predati i učinićemo sve da u prvom meču zabilježimo što bolji rezultat, a onda da u revanšu pokušamo obezbijediti plasman u sljedeću rundu takmičenja", rekao je Ljubišić, prenosi "Glas Srpske".

(MONDO, foto: RK Borac m:tel)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC