• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak: Komšinice, udaraš jako!

Novak Đoković se pohvalio da je u utorak u Monte Karlu trenirao sa svojom prijateljicom Karolinom Voznijacki.

 Novak: Komšinice, udaraš jako! Izvor: MONDO

Prvi teniser svijeta vježba sa prvom teniserkom svijeta, a uz to i komšinicom.

Novak Đoković se za seriju turnira u Americi priprema u Monaku, a svojim fanovima na društvenim mrežama (Facebook i Twitter) se pohvalio da je u utorak trenirao sa Dankinjom Karolinom Voznijacki.

"Moja komšinica može snažno da udari lopticu. Monako je zakon! Karo, hvala što si doprinijela mom samopouzdanju!", napisao je Novak uz neizostavne smajlije.

Prvi naredni turnir na kome će Đoković igrati je Montreal, koji počinje 8. avgusta, što će mu poslije osvajanja Vimbldona i četvrtfinala Dejvis kupa protiv Švedske biti prvi takmičarski meč nakon mjesec dana.

Američku seriju turnira na kojoj brani 1740 ATP poena svjetski broj 1 Novak Đoković startovaće učešćem na Masters 1000 turniru u kanadskom gradu Montrealu koji počinje 8. avgusta.

Prošle sezone Novak je nastup na Rodžers kupu završio u polufinalu porazom od Rodžera Federera, tako da će braniti 360 poena.

Nedjelju dana kasnije na programu je još jedan turnir iz Masters 1000 serije - Sinsinati, čiji je nagradni fond dva miliona i četiri stotine trideset hiljada dolara. Srbin brani 180 ATP poena, jer je u četvrtfinalu eliminisan od Endija Rodika.

Potom će najbolji teniser svijeta pauzirati sedam dana kako bi se što bolje odmorio i pripremio za poslednji grend slem sezone - US Open (29. avgust - 11. septembar), na kome je prošle sezone igrao finale sa Rafaelom Nadalom.

Po završetku američke turneje, na kojoj ukupno brani 1740 ATP poena, Novak Đoković bi trebalo da se vratiti u Beograd jer ga od 16. do 18. septembra očekuje polufinalni Dejvis kup okršaj između Srbije i Argentine u Areni.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC