• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Marko Avramović u Zvezdi!

Reprezentativac Srbije i Partizanovo dijete Marko Avramović ostaje u srpskom vaterpolu. Izabrao je Crvenu zvezdu.

 VATERPOLO: Marko Avramović u Zvezdi! Izvor: MONDO

Marko Avramović je cio život igrao vaterpolo u Partizanu. Prije tri godine, potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Partizanom i bio je standardni igrač u timu sa Banjice.

Međutim, nekako baš u jeku vaterpolo sezone i Partizanovog plasmana na finalni turnir Evrolige u Rimu, nešto je puklo na relaciji Avramović - klub, tačnije između njega i trenera Igora Milanovića. Nezadovoljan statusom u Partizanu srpski vaterpolo reprezentativac podnio je zahtjev za raskid ugovora sa crno-bijelima.

"Na ovakav potez sam se odlučio zbog neprofesionalnog i nekorektnog odnosa čelnih ljudi Partizana prema meni“, rekao je tada Avramović.

Milanović je potom odgovorio da Avramović ne ide sa ekipom na meč Evrolige protiv Budve, jer nije u formi. Međutim, 25.godišnji Avramović je uzvratio da to nije istina, već da nije pristao na evidiranje sadašnjeg ugovora, odnosno da se usprotivio smanjenju plate.

Bilo kako bilo, Avramović je ostao standardan u srpskoj reprezentaciji i sa njom je ovog ljeta osvojio Svjetsku ligu i srebrnu medalju na Svjetskom prenstvu u Šangaju. Ipak, nije išao sa Partizanom na finalni turnir u Rim, gdje su crno-bijeli poslije 35 godina prigrlili evropsku titulu.

Bilo je jasno da Avramović neće ostati u Partizanu. Imao je neke kombinacije sa pojedinim italijanskim klubovima, ali pošto ništa od toga nije završeno, odlučio je da ostane u Beogradu.

Prema pisanju "Sportskog žurnala", Avramović je novi igrač Crvene zvezde, gdje će mu saigrač biti golman Gojko Pijetlović (drugi golman reprezentacije) i takođe još jedan bivši igrač Partizana - Jugoslav Vasović, koji je ovog ljeta došao među crveno-bijele.

Zvezda će igrati u kvalifikacijama za Evroligu.

Partizan su poslije osvajanja evropske titule napustili mnogi igrači. Duško Pijetlović i Andrija Prlainović novi su igrači italijanskog Pro Reka, Nikola Rađen je završio u grčkom Hiosu, Avramović je otišao u Crvenu zvezdu...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC