• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Alkaraz divljao, pa ispao pred US open: Bacao reket po terenu i vidio moćnog Amerikanca! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Senzacija u četvrtfinalu turnira u Torontu, gdje se Karlos Alkaraz nije najbolje snašao protiv Tomija Pola.

 Karlos Alkaraz ispao u četvrtfinalu Toronta Izvor: Profimedia

Talentovani španski teniser Karlos Alkaraz priredio je neprijatno iznenađenje svojim navijačima jer je protiv Amerikanca Tomija Pola u četvrtfinalu turnira u Torontu upisao poraz - 3:6, 6:4, 3:6!

Na pretposljednjoj provjeri pred US open mladi Španac nije blistao, a na ulasku u završnicu turnira to je iskoristio Pol koji je nakon tri seta obezbedio sebi polufinale protiv Janika Sinera!

Koliko je poraz u četvrtfinalu Toronta teško pao Karlosu Alkarazu pokazuju i snimci koji su već preplavili društvene mreže. Trenutno prvoplasirani teniser na ATP listi nije mogao da kontroliše emocije kada su kola krenula nizbrdo, pa je u jednom trenutku bacio reket ka klupi na kojoj je trebalo da sjedi između gemova. Za to nije opomenut, ali je utisak i da mu ovakvo pražnjenje nije prijalo u dovoljnoj mjeri, jer situaciju na terenu nije uspio da vrati pod svoju kontrolu.

Nakon izgubljenog prvog seta djelovalo je da Alkaraz ima snage za preokret, ali osvajanje drugog i produžetak meča nisu doneli očekivani ishod za tenisera koji predstavlja budućnost sporta. Kada je bilo najpotrebnije Pol je pronašao pravi ritam, osvojio tri gema u nizu sredinom trećeg seta i zatim iskoristio drugu meč loptu!  Pogledajte kako se Alkaraz nervirao:

Ipak, i pored ispadanja u četvrtfinalu, Karlos Alkaraz je osvojio nove bodove za ATP listu. On sada ima 600 bodova više od drugoplasiranog Novaka Đokovića, koji je namjerno propustio Toronto kako bi imao više vremena da se pripremi za posljednji grend slem sezone. Nakon što je u regionu napunio baterije srpski teniser se seli u SAD gdje će prvo igrati Sinsinati, a zatim se boriti i za 24. titulu sa najvećih turnira na svijetu.

I tamo će mu najteži rival biti upravo Karlos Alkaraz, koji mu je nedavno na Vimbldonu zadao težak poraz i spriječio ga u jednom od posljednjih pohoda na kalendarski grend slem. Španac je pobjedom u Londonu "ukrao" Novaku Đokoviću priliku da se vrati na prvo mjesto ATP liste, ali će taj ulog biti na talonu i kada se bude igralo u Njujorku krajem avgusta i početkom septembra.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC