• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uznemirujuće scene na meču NFL timova: "Oči su mu bile otvorene, a ruke i noge..."

Strašna scena na utakmici NFL timova Grin Bej - Nju Ingland Petriots.

 MEČ NFL timova prekinut zbog povrede igrača Izvor: Profimedia

Poznati igrač američkog fudbala Ajzeja Bolden srušio se na teren tokom utakmice svojih Nju Ingland Petriotsa i Grin Bej Pekersa. Korner je pao početkom četvrte četvrtine, poslije sudara sa saigračem Kalvinom Mansonom (27), lajnbekerom koji je skoro 20 kilograma teži od njega. U tom trenutku pripremni meč je prekinut, dok su igrači oba tima klečali i strahovali od onoga šta će se dogoditi sa mladićem iz Tampe, rođenim 1999. godine.

Ljekari su odmah reagovali, fiksirali ga na nosila i odvezli ga u bolnicu u Grin Beju, odakle je poslije jedne noći pušten. Bolden je ruki koji je ovog ljeta stigao u "patriote", a nadležni će aktivno pratiti njegovo dalje stanje.

Svima na terenu Lambou filda odmah je pao na pamet igrač Bafalo Bilsa Damar Hamlin, koji je doživeo infarkt početkom ove godine na terenu. "Naravno da je to bilo svima u mislima, čim se tako nešto dogodilo", rekao je kornerbek Petriotsa Džejlen Mils, vidno zabrinut za svog saigrača nakon sudara sa snažnim lajnbekerom. Pogledajte taj sudar:

"Izgledalo je to kao jedan od onih sudara koji te preplaše i rijetko ih viđaš u ligi. To mrziš da vidiš. Zaista nismo mogli da vidimo mnogo, djelovalo je kao da se pomjerao, oči su mu bile otvorena, ali sada tražim samo da svi pominjemo njegovo ime u molitvama", rekao je Mils.

Izvor: Profimedia

Čim je Bolden iznesen sa terena, igrači i treneri oba tima su se sastali i odlučili da ne igraju dalje. Pozitivne vijesti čuli su iz bolnice tokom noći, ali i iz Pitsburga, gdje se navedeni Hamlin vratio na teren u dresu Bafalo Bilsa, i to baš u svom rodnom gradu, Pitsburgu.

Tagovi

NFL

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC