• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KARSLBAD: Anin revanš Moriti

Ana Ivanović plasirala se u treće kolo turnira u Karlsbadu pobedom nad Ajumi Moritom. Sljedeća rivalka biće joj Alberta Brijanti.

 KARSLBAD: Anin revanš Moriti Izvor: MONDO

Milo za drago...

Ana Ivanović revanširala se Ajumi Moriti za poraz od prije dvije nedjelje u prvom kolu Stenforda. Srpska teniserka, kao peta nositeljka na prvom izdanju turnira u kalifornijskom golferskom raju "La Kosta Rizort end Spa", bila je slobodna u prvom kolu, a u drugom je pobijedila mladu Japanku rezultatom 6:1, 7:6.

U taj-brejku drugog seta bilo je 7:5 za 18. teniserku svijeta, koja će se u trećem kolu sastati sa iskusnom 31-godišnjom Italijankom Albertom Brijanti, trenutno 56. na WTA listi. Brijanti je na turniru napravila već dva iznenađenja. U prvom kolu izbacila je desetu nositeljku, zemljakinju Flaviju Penetu (1:6, 6:2, 6:2), a potom u drugom kolu Šveđanku Sofiju Arvidson (0:6, 7:6, 7:6).

Biće to drugi duel Srpkinje i Italijanke na WTA turu, prvi od Australijan Opena 2009. godine, kada je Ana bila bolja i dobila rezultatom 6:3, 6:2. Pobijedi li Brijantijevu, Ivanovićeva će se u četvrtfinalu 721.000 dolara vrijednog turnira, koji je prošle sezone održan u San Dijegu, a prije toga dvije godine nije organizovan, sastati sa pobjednicom meča (4) Šuaj Peng - (15) Sara Erani.

Pobjednici Karlsbada pripašće nagrada od 111.000 dolara i 470 WTA poena, titulu osvojenu u San Dijegu brani Anješka Radvanska, a Ana je već sakupila 60 WTA bodova plasmanom u treće kolo, jer je prošle sezone, kao dobitnica "vajld karda" ispala u prvom kolu od Sahar Per.

(N. J. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC