• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cicipas ispalio otrovne strelice ka Đokoviću! "Kome se Novak više dokazuje?"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Čudna izjava Stefanosa Cicipasa o Novaku Đokoviću, najvećem teniseru svih vremena.

 Stefanos Cicipas Novak Djokovic je nesrecan Izvor: Profimedia

Dok otrovne strelice ka Novaku Đokoviću šalje Rafael Nadal, javio se i grčki teniser Stefanos Cicipas koji je do sada uvijek davao odmjerene i prikladne izjave o Noletu. Ipak, nešto se promijenilo preko noći tako da je i Grk počeo da "vrda" i na ne naročito prikladan način govorio je o Đokoviću nakon što je Srbin osvojio 24. grend slem u karijeri.

"Ako gledamo samo brojeve, Novak Đoković je definitivno najbolji. Obara rekord za rekordom. I zadržava glad, a nema više šta da dokazuje. To je njegov karakter. Nikad nije srećan. Kao da uvijek pokušava da nekome nešto dokaže. Ne znam šta i kome. Kao da želi osvetu", rekao je Cicipas koji je možda ovom izjavom želio i da pohvali Novaka Đokovića, ali to nije učinio naročito spretno i možda će biti potrebno dodatno objašnjenje na šta je mislio.

"Ako je kriterijum ko je najviše inspirisao svijet i ko je imao najveći uticaj, to je definitivno Federer, sa velikom razlikom. Mislim da neće biti niko drugi ko može da mu parira", poručio je Cicipas koji je i ranije hvalio Federera, ali smo već čuli od njega da misli da je Novak Đoković najveći teniser svih vremena.

Ne znamo da li je od Australijan opena ove godine, kada je izgubio finale protiv Novaka Đokovića, promijenio mišljenje na "vječnu" tenisku temu, ali ne znamo šta je to Nole mogao da uradi od tada da "pokvari utisak" i da bude iza penzionisanog Federera.

"Novak je jedan od najvećih u našem sportu...", kazao je Cicipas u Australiji poslije kratke pauze se ispravio: "Ma da, Novak je najveći ikada koji je držao reke! Novače, ne znam šta da ti kažem, sve govori samo za sebe šta si uradio. Sve je u brojkama, čestitam ti. Ne samo za sebe, nego da imaš podršku poroidice, slični smo, ovo je nevjerovatno putovanje i divim ti se. Činiš me boljim. Imao sam priliku da igram mečeve velikog intenziteta, izvlači mnogo iz mene...".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC