• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Pojačanja iz Partizana u Kotoru

Bivši vaterpolisti Partizana Gojko Pijetlović i Đorđe Filipović igraće od naredne sezone u Kataru, novom klubu iz Kotora.

 VATERPOLO: Pojačanja iz Partizana u Kotoru  Izvor: MONDO

Najmlađi crnogorski vaterpolo klub - Kataro (osnovan, zapravo kao Vaterpolo akademija) iz Kotora doveo je povremene srpske reprezentativce Gojka Pijetlovića, dosadašnjeg golmana Partizana i nekadašnjeg igrača kluba sa Banjice Đorđa Filipovića.

Vaterpolo akademija Kataro osnovana je pre mesec dana, a u svom sastavu ima mušku i žensku ekipu. Iako je na promociji bilo najavljivano da će akcenat biti na razvijanju ženskog vaetrpola, dovođenje Pijetlovića i Đorđa Filipovića svedoči o ambicijama i muške ekipe.

Pijetlović je karijeru počeo u novosadskoj Vojvodini, afirmisao se u Partizanu (za koji je nastupao od 2002. godine), dok je Filipović dete beogradskog kluba. Poslednje tri godine igrao je za špansku Saragosu.

Tim menadžer kluba je poznati crnogorski vaterpolista Mirko Vičević, a glavni sponzor je jedna lokalna kotorska firma (u čijem je sastavu i diskoteka).

Kataro će biti još jedan vaterpolo klub u Boki Kotorrskoj. Osim "starijeg brata", inače dvostrukog crnogorskog šampiona Primorca, iz Boke su i Vaterpolo klub Val (iz Prčnja) i Jadran iz Herceg Novog. Naravno, u najbližem komšiluku je i crnogorski vicešampion Budvanska rivijera.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC