• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radnik iz Bijeljine danas igra sa Olimpijakosom: Nakon propuštene šanse protiv Partizana, popraviti utisak protiv Grka

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nastup u kvalifikacijama za CEV Ligu šampiona odbojkaši Radnika otvorili su porazom od beogradskog Partizana (0:3) u hali "Pionir", a dan kasnije odmjeriće snage sa Olimpijakosom.

 Kapiten Radnika Dušan Perišić za MONDO o kvalifikacijama za Ligu šampiona Izvor: CEV

Nakon poraza od najbolje ekipe Srbije, Partizana (0:3), odbojkaše Radnika u kvalifikacijama za CEV Ligu šampiona danas očekuje duel sa šampionom Grčke, Olimpijakosom.

Na kvalifikacionom turniru, koji se održava u Beogradu, šampion BiH pružio je dostojan otpor prvaku Srbije. Najbolju igru protiv beogradskih "crno-bijelih" prikazali su u trećem setu, u kojem su vodili većim dijelom ovog perioda igre, ali nisu uspjeli da osvoje set i produže meč. Ostaje žal za ovim setom, što je istakao i trener Vladimir Milićević.

Sa njim se složio i kapiten i najiskusniji igrač "plavih" Dušan Perišić.

"U utakmicu protiv Partizana smo ušli sa mnogo respekta, stegnuto, što njihova ekipa koristi i lako dobija prvi set. Poslije smo se vratili u igru. Najzanimljivije je bilo u trećem setu koji smo izgubili na razliku. Vodili smo do samog kraja, ali neke sitne greške su presudile. Partizanu čestitam na zasluženom trijumfu", rekao je Perišić za MONDO.

Perišić je jedini igrač u trenutnom sastavu Bijeljinaca koji je u sezoni 2018/19 igrao protiv Crvene zvezde, tada u debitantskom nastupu Radnika u Evropi, u okviru CEV Čelendž kupa. Najiskusniji prvotimac smatra da će ovo iskustvo mnogo značiti za njih, posebno što u ekipi igra veliki broj igrača koji nikada nisu nastupali na međunarodnoj sceni.

"Igranje ovog turnira je jedno veliko iskustvo za nas. Odlična organizacija, ambijent, ekipe... Svjesni smo velike razlike u kvalitetu između Partizana, Olimpijakosa i nas. Protiv Olimpijakosa, koji je apsolutni favorit, očekujem da ćemo dati sve od sebe. Nadam se dobroj utakmici", dodao je Perišić.

Podsjetimo, prve dvije ekipe sa kvalifikacionog turnira Lige šampiona plasiraće se u drugu rundu, dok će trećeplasirani takmičenje nastaviti u CEV Kupu.

Duel Radnika i Olimpijakosa na programu je danas od 18 časova, a u istom terminu u četvrtak, u posljednjem meču ove faze, snage će odmjeriti Partizan i Olimpijakos.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC