• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svekrva (50) prebila snajku (19) u oktagonu: Pogledajte najluđu borbu godine! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ono što su Poljaci smislili nismo vidjeli nikada do sada.

 Sverkva i snajka u MMA borbi Izvor: Twitter/CSTodayNews/printscreen

Tokom prethodnih godina vidjeli smo neke izuzetno čudne MMA borbe - čak i prelaske MMA boraca u druge borilačke sportove, ali ono što nam stiže iz Poljske je do sada nezabilježeno! U oktagon su ušle svekrva (50) i snajka (19), odnosno bivša djevojka sina starije učesnice. Njih dvije su očigledno imale neki nesporazum koji je morao da se raspravi pesnicama, što im nije teško palo.

Radi se o porodičnim nesuglasicama oko jednog poljskog Jutjubera i Tiktokera! Danijel se našao u neobičnoj situaciji jer su njegova majka Magoržata Zvjeržinska - inače učesnica brojnih snimaka na njegovom kanalu i njegova bivša djevojka Nikola Alokin riješile da borbom raščiste račune! Na kraju je pobijedila majka, iako je Nikoli ovo bio drugi meč u karijeri koja očigledno i nema neku perspektivu.

Poljska organizacija "Clout" prepoznala je potencijal u njihovom lošem odnosu i ponudila im organizaciju meča, na šta su obje pristale. Ispostavilo se da to nije bila loša odluka jer bi obje mogle da postanu popularnije nakon ovog meča! Pogledajte detalje borbe:

Magoržata je iskoristila ogromnu prednost u visini, ali i duže ruke od svoje protivnice, pa je lako uspjela da izađe na kraj sa tri decenije mlađom rivalkom. Nekoliko udaraca plasirala je na pravo mjesto i to je bilo dovoljno da obori Nikolu. Kako se ova borba u oktagonu odvijala po K1 pravilima, nije bilo "završavanja" u parteru, već je obaranje bilo dovoljno da se stigne do pobjede.

Možda će vas zanimati

Tagovi

MMA

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC