• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Orlovi" u Sloveniji hvataju zalet za Evropsko prvenstvo

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Muška rukometna reprezentacija otišla je u Sloveniju gdje će se sastati sa domaćinom u dva pripremna meča.

 Srbija igra prijateljske meceve sa Slovenijom Izvor: MN PRESS

Muška seniorska reprezentacija Srbije započinje prvu nedjelju priprema za nadolazeće Evropsko prvenstvo . U narednim danima, ekipu će očekivati dva prijateljska susreta protiv Slovenije. Pod vodstvom selektora Tonija Đerone, ovi mečevi će poslužiti kao odlična prilika za procjenu trenutnog stanja ekipe. Takođe, ovi susreti pružaju priliku "novim klincima" i povratnicima da se izbore za mjesto u timu koji će putovati u Njemačku.

Iskusni desni bek, Miloš Orbović, koji je nedavno proslavio svoj 30. rođendan tokom EHF nedjelje nacionalnih timova u novembru, sa velikim uzbuđenjem očekuje ova dva uzbudljiva susreta. ”Biće nam ovo odličan test za predstojeće prvenstvo. Slovenija je odlična reprezentacija sa mnogo dobrih igrača. To će nam poslužiti da vidimo šta treba da popravimo, na čemu treba da radimo. Imali smo nekoliko dana dobrih treninga, osjećam da smo spremni za izazove koji su pred nama i da napredujemo kao ekipa svakim okupljanjem sve više.

Srednji bek Dinama iz Bukurešta, Lazar Kukić, iznio je svoja očekivanja. ”Izuzetno dobre pripremne utakmice nas očekuje poslije kvalitetnog trenažnog procesa kroz koji smo prošli u Staroj Pazovi. Kao i u svim utakmicama idemo da pobijedimo i završimo ovo okupljanje sa dvije pobjede. Time bismo se zadovoljni vratili u svoje klubove, ali sada je fokus na provjerama koje slijede kao i da ostanemo svi zdravi. Biće teško, Slovenija je veoma jak protivnik sa dosta iskusnih igrača, ali mi vjerujemo i u naš kvalitet i u to kako smo se pripremili”, izjavio je Kukić.

Prva od dva prijateljska susreta sa slovenačkom ekipom očekuje nas danas s početkom u 18 časova. Dan kasnije, drugi susret će se odigrati u 14 časova i moći ćete ga pratiti uživo na drugom programu RTS-a.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC