• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RG: Dosadna kiša spasila Troickog

Viktor Troicki gubi od Marka Žikela rezultatom 6:4, 6:3, 2:1. Njihov meč prvog kola će se, prema svemu sudeći, produžiti i na treći dan.

 RG: Dosadna kiša spasila Troickog Izvor: MONDO

Viktor Troicki i Mark Žikel u utorak uveče su doživeli reprizu ponedeljka, s obzirom na to da je njihov meč prvog kola Rolan Garosa ponovo prekinut zbog kiše!

Kako je igrao Dejvis kup reprezentativac Srbije, ništa bolje nije mogao da poželi. Meč je prekinut pri vođstvu francuskog tenisera 6:4, 6:3, 2:1, a Žikel je dobio čak šest od sedam gemova odigranih u utorak.

Troicki je dan ranije poveo sa 3:1 u drugom setu, ali mu je protivnik odmah uzvratio brejk i sa rezultatom 3:2 otišlo se na spavanje.

Žikel je do preokreta i osvajanja drugog seta stigao serijom od 4:0, a u trećem setu su obojica zadržala svoj servis.

Srpski teniser mogao je do brejka, ali je u trećem gemu prokockao 15:40, a zatim još dve prilike. Bio je vidno nervozan, očigledno je da mu spora podloga nije omiljena...

Bolji iz duela Troicki - Žikel u drugom kolu će se sastati sa 12. nosiocem, Špancem Tomijem Robredom. On je u ponedeljak savladao Argentinca Giljerma Koriju, finalistu Rolan Garosa iz 2004, rezultatom 3:1 (5:7, 6:4, 6:1, 6:4).

Troicki je jedini predstavnik Srbije koji je, prema zvaničnom rasporedu turnira, trebalo da izađe na teren u utorak.

Loše vreme napravilo je pravu zbrku, jer je zbog jake kiše u ponedeljak odložen ili prekinut čak 31 meč prvog kola u obe konkurencije. U utorak ih je završeno samo 13, pet u muškoj i osam u ženskoj konkurenciji.

Kod tenisera su pobedama od po 3:0 prošli dalje Nikolaj Davidenko, Mario Ančić, Stanislas Vavrinka, Pol Kapdevil i Šveđanin Robin Soderling, koji je deklasirao 13. nosioca, Argentinca Huana Monaka.

Plasman u drugo kolo obezbedile su Ameli Morezmo, Svetlana Kuznjecova, Dinara Safina, Agnješka Radvanska i Ai Sugijama. Iznenađenja nije bilo, a nešto više problema imala je Morezmo, koja je savladala Ukrajinku Olgu Savčuk rezultatom 7:5, 4:6, 6:1.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC