• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači napali MMA zvijezdu: Uništavaš život sinu, šta radiš to?!

Autor Dragan Šutvić

Argentinska ljepotica na udaru je javnosti zbog svog provokativnog ponašanja u oktagonu.

 navijači napali mma zvijezdu zbog ponašanja Izvor: Instagram/ailu.perez.ufc/printscreen

Na MMA događaju UFC 232 koji su obilježili nevjerovatan nokaut Amande Ribas i poraz Uroša Medića, dogodio se i jedan prilično bizaran detalj. Argentinka Ailin Perez ostvarila je pobjedu protiv Lusi Pudilove i tako stigla do učinka 9-2 u profesionalnoj karijeri. Veliki trijumf proslavila je na veoma neobičan način - zavodljivim plesom na ivici oktagona, što su joj mnogi uzeli za zlo!

Meč u Las Vegasu gledao je i njen sin, a ljubitelji MMA smatraju da njeno ponašanje nije prikladno kada na tribinama ima djece. Po komentarima koji su ostavljeni ispod fotografija i snimaka koje je Perez podijelila na društvenim mrežama može se vidjeti mnogo navijača koji joj zamjeraju. Uglavnom joj ostavljaju uvredljive poruke o njenom ponašanju, ali ima i onih koji tvrde da će njen sin biti žrtva nasilja čim malo odraste.

Zbog njenog nešto slobodnijeg ponašanja, kao i zbog toga što ima profil na sajtu za odrasle "Onlyfans", ljubitelji MMA smatraju da će drugari njenog sina u budućnosti saznati čime mu se majka bavi. "Šta to radiš pred sinom?", "Vidio sam tvoje gole fotke", "Da li puštaš sina da gleda slike sa sajtova za odrasle?" i "Ti ćeš biti kriva kada dijete bude žrtva nasilja i zbog njegovih trauma" samo su neki od komentara koje su šokirani fanovi ostavljali na Ailinom Instagram nalogu. Pogledajte kako ona izgleda:

Ailin Perez se nije oglašavala zbog takvih komentara, a sudeći po njenom burnom temperamentu ne bi bilo čudno da se oglasi i posvađa sa nekim. Ona je samo nekoliko dana pred borbu imala neobičan sukob sa Džozelin Edvards koju je trener Ailin Perez morao da uhvati u kragnu kako bi razdvojio dvije fajterke. Ailin je tom prilikom dobila udarac u lice, pa je sa masnicom na oku ušla u oktagon i bilo je primijetno da se borila i prije zvaničnog meča.

Kada je već imala priliku da završi borbu protiv Pudilove - Ailin Perez je riješila da ponovo šokira javnost. Umjesto snažnih udaraca koji su mogli da probiju odbranu protivnice, Argentinka je uz čudne zvuke zadavala neobične udarce koji nisu nanosili mnogo štete! Pogledajte "tverkovanje" Argentinke zbog kojeg je osuđuju na društvenim mrežama:

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Tagovi

MMA

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC