• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković nije najbolji ikada! Bivši teniser ima bizarno objašnjenje: "Ne gledam ja to po brojkama..."

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Bivši teniser Junes El Ajanui smatra da Novak Đoković nije najbolji igrač svih vremena.

 Junes El Ajanui Đoković nije najbolji ikada Izvor: Jose Luis Contreras/DAX via ZUMA Press Wire / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Novak Đoković (36) nije najbolji teniser svih vremena. Tako tvrdi bivši igrač Junes El Ajanui (52). Marokanac, koji je u karijeri osvojio pet titula i bio 14. na ATP listi u martu 2003. godine, ima drugačije mišljenje. Za njega su neke druge stvari bitnije i po tome su mu Rodžer Federer i Rafael Nadal ispred Srbina. Ne gleda rekorde, titule, brojke koje nedvosmisleno pokazuju ko je na vrhu u "belom sportu".

Tako je njegova izjava podigla prašinu. "Za mene se ne radi o tenisu i brojkama. Morate da pogledate kakvi su kao osobe i kako se ponašaju kada gube i pobjeđuju. U tom smislu Nadal je broj jedan, nikada nismo vidjeli da je uradio nešto čudno na terenu. Nije lomio rekete, niti se žalio, predavao mečeve. Pokazivao je dobar stav i primjer je za sve koji se bave tenisom", počeo je El Ajanui.

Zatim je nastavio sa pričom o Rodžeru Federeru. "Vjerovatno nikada nećemo vidjeti igrače kao što su Rodžer i Rafa. Ima nešto više od tih brojki, to je ponašanje u teškim životnim momentima. Kada pobjeđujete, sve je lako, svi su sa tobom, ali se pravi šampioni vide u porazima."

Na kraju je tek spomenuo Đokovića. "Nadal i Federer su uvijek bolje prihvatali poraze, možda je zato Novak osvojio više titula od njih. Međutim, nije sve u brojevima. Ponavljam, bitna je i ličnost", zaključio je El Ajanui. Javili su se posle ovoga mnogi navijači srpskog tenisera i prozivali su ga zbog ovakvih izjava.

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Boris

Ko je uopste ovaj lik? I koga uopste zanima njegovo misljenje?

Bajo

Razgovaraju Federer i Nadal kaže Federer Nadalu,, Čuj bre Nadalko ja sam za tebe Đoković,, lijepi pozdrav

Brojevi

gadni su brojevi pokazuju koliko si uspjesan ili neuspjesan, nebitno ko sta misli Novak je uradio svoje sad sva prica nepije vode a sto se tice ocjene ko je bolja osoba ja imam kuma koji pomalo igra tenis i ja mislim da je on najbolja osoba koja je ikad uzela reket u ruke pa po analogiji marokanca i najbolji teniser ikad

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC