• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Deset godina niko nije vidio Šumahera!

Autor Milutin Vujičić

Žan Tod je govorio o Mihaelu Šumaheru, a navijači su sigurni da bi otkrio mnogo više da ima dobre vijesti.

 Deset godina od nesreće Mihaela Šumahera Izvor: Profimedia/Patrick HERTZOG / AFP

Bliži se deset godina od kada niko u javnosti nije vidio Mihaela Šumahera. Slavni šampion Formule 1 doživeo je stravičnu nesreću na skijanju 29. decembra 2013. godine i na izrazitu želju porodice od tada se o njemu gotovo ništa ne zna. Bio je u komi, spekulisalo se mnogo o njegovom zdravstvenom stanju, a tek povremeno se javi neko od prijatelja koji su bili u prilici da ga vide tokom prethodne decenije.

Jedan od rijetkih je Žan Tod, bivši šef Ferarija kod koga je Šumaher osvajao titule, koji je takođe porodični prijatelj ove njemačke porodice. Zbog toga redovno dolazi da obiđe Mihaela, danas 54-godišnjaka, a još ređe medijima otkriva šta se zapravo događa sa njim. U intervjuu za italijanski list "La Stampa", ponovo se oglasio i zabrinuo.

"Mihael je prijatelj, smatram ga dijelom porodice. Redovno ga posjećujem", kratko je kazao 77-godišnji Žan Tod, a na pitanje o njegovom zdravstvenom stanju bio je prilično zaključan i znao je kako da diplomatski da odgovori: "To je njegova privatna stvar. Jedino što ću reći jest da mu se divim, kao i njegovoj porodici. Moramo da poštujemo njegovu privatnost", naglasio je on i tako spriječio navijače da nešto novo saznaju.

Podsjetimo, nakon što je Šumaher pao na glavu i udario njom od stenu, tokom skijanja u Alpima, prebačen je helikopterom u bolnici i podvrgnut je dvjema operacijama. Poslije toga je bio u indukovanoj komi i prebačen je na kućno liječenje gdje o njemu brine porodica i stručno osoblje koje ne smije da iznosi nikakve detalje.

Navijači su sigurni da bi Žan Tod otkrio mnogo više da ima dobre vijesti o stanju Mihaela Šumahera, pa svaka nova izjava sve više produbljuje spekulacije da je trenutno "kao biljka".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC