• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gore dres Mančester sitija, a dole... Stala na vagu, pa skinula i opremu šampiona Evrope (FOTO)

Pred meč koji joj je veoma važan, obukla samo dres Mančester sitija.

 Dakota Ditčeva dres Mančester sitija Izvor: Twitter/dakotadofficial/printscreen

Englesko-bugarska MMA borkinja Dakota Ditčeva (25) predstavljaće Englesku u finalu PFL, profesionalnog takmičenja za MMA borce u Evropi. Njena protivnica biće Italijanka Valentina Skatici, a Dakota će pokušati da upiše desetu profesionalnu pobjedu iz isto toliko mečeva. Do sada nema poraz i novi trijumf mogao bi da joj donese mnogo, ali ona je u centru pažnje i prije nego što je meč počeo.

Na mjerenje pred borbu Dakota Ditčeva došla je samo u donjem vešu i dresu Mančester sitija - opredijelila se za rezervnu garnituru. Žuti dres "Građana" uklopila je uz sivi donji veš, koji je pokazala čim je stala na vagu. Riješila je da joj je čak i oprema osvajača tri trofeja iz prethodne sezone "preteška" za mjerenje, pa je dres skinula i bacila prema kameri. Pogledajte kako inače izgleda Dakota Ditčeva:

Na svojim profilima na društvenim mrežama Dakota se pohvalila ovim performansom. Objavila je snimak na kojem se vidi kako prilazi vagi, a zatim i kako skida gornji dio opreme u kojoj inače gledamo Erlinga Holanda, Džeka Griliša, Rodrija, Kajla Vokera i ostale fudbalere aktuelnog šampiona Evrope i narednog rivala Crvene zvezde na međunarodnoj sceni. Ovako je to izgledalo:

Inače, Dakota je iz mješovitog braka Bugarina i Engleskinje, a njena majka je Lisa Hauart koja je svojevremeno bila veoma uspješna u borilačkim sportovima. Višestruka svjetska šampionka u kik-boksu uticala je na ćerku u djetinjstvu, pa je vjerovatno zbog njenog uspjeha i Dakota krenula tim vodama.

Možda će vas zanimati

Tagovi

MMA

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC