• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Crnogorski klubovi sve jači

Crnogorski vaterpolo klubovi kao da se utrkuju ko će dovesti veće ime u svoje redove pred početak nove sezone i start regionalne lige.

 VATERPOLO: Crnogorski klubovi sve jači  Izvor: MONDO

Budvanska rivijera, koju vodi Veselin Đuho, posle produžetka ugovora sa srpskim reprezentativnim golmanom Denisom Šefikom, dovela je i treće pojačanje u ovom prelaznom roku.

Reč je o Milanu Tičiću, standardnom crnogorskom reprezentativcu, koji je prethodnih godina
igrao u Grčkoj (za Vuljagmeni i Panionios), a podgoričke "Vijesti" prenose da je sa Budvanskom rivijerom potpisao ugovor na četiri godine.

.
Iskusni bek je i prošle godine bio na pragu prelaska u Budvu, ali se odlučio za inostranstvo i ekipu Panioniosa, sa kojom je ove godine igrao u LEN kupu.

Pre Tičića, novi članovi Budvanske rivijere postali su Damjan Danilović iz francuskog Marseja i Marino Franičević, dosadašnji centar Mladosti iz Zagreba.

"Ispunila mi se želja da se vratim u tim i grad u kojem sam ponikao. Bili smo blizu da se dogovorimo prošlog leta, ali sam tada ipak izabrao inostranstvo. Poklopile su se moje ambicije sa upravom Budve, želimo da dominiramo u domaćem takmičenju, da igramo važnu ulogu i u Evroligi. Za povratak sam se odlučio i zbog Jadranske lige, koja startuje u septembru. Smatram da će to takmičenje mnogo podići kvalitet na ovim prostorima", rekao je Tičić.

Budvanska rivijera, crnogorski vicešampion, pokušava da dovede i reprezentativca Crne Gore Vjekoslava Paskovića iz Primorca.

Jadran iz Herceg Novog doveo je Danila Ikodinovića, vratio je Vladimira Gojkovića iz ruskog Sinteza (spisak pojačanja nije zaključen), a crnogorski šampion Primorac doveo je dvojicu mađarskih reprezentativaca - Gergelji Kiša i Adama Štajnmeca, a iz inostranstva je vratio Mlađana Janovića.


Primorac, Budvanska rivijera i Jadran će igrati u vaterpolo Jadranskoj ligi, u kojoj će biti još osam hrvatskih i jedan slovenački klub.

Ne treba zaboraviti ni novoformirani klub iz Kotora - Kataro, koji je doveo dosadašnjeg golmana Partizana Gojka Pijetlovića, nekadašnjeg igrača crno-belih Đorđa Filipovića, a iz Budvanske rivijere je stigao Marko Kordić.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC