• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Nisam pi*ka, što me niste sačekali?" Srpskom MMA borcu upali u stan i prebili djevojku: Šmekeri, kad ste takve face...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

MMA borac Marko Bojković oglasio se poslije napada...

 MMA borac Marko Bojković oglasio se poslije napada Izvor: Instagram/screenshot/bojkovicmma

Marko Bojković, srpski MMA borac oglasio se na društvenim mrežama posle haosa koji se dogodio u stanu u kom živi. Tamo su, prema njegovim riječima, nepoznati počinioci upali i napali žensku osobu koja se tu nalazila, sve to događalo se dok je on bio na treningu.

Zbog svega toga javio se na Instagramu. "Večeras u 20h izvršen je organizovan napad na mene sa ciljem da me vjerovatno ućutkaju određeni ljudi i strukture. Dok sam bio na treningu izvršen je napad na moj stan u kom se nalazila jedna ženska osoba koju je maskirani napadač pokušao teško da povrijedi ili čak da ubije. Pokucao je na vrata mog stana, očigledno dobro upućen gdje živim. Ženska osoba, koja mi je bliska, čiji identitet ne smijem da otkrivam zbog istrage, otvorila je vrata, a on je krenuo da je davi i tuče pesnicama", napisao je Marko.

Tvrdi da su mu ostavili poruku. "Jedva se otrgla i uspjela da zablokira vrata stana, takođe su i psi koje imam skočili i napadač je samo rekao 'Pozdravi Bojkovića, neće još dugo, mi ćemo ga ućutkati' i tada je pobjegao. Nalazimo se u Urgentnom centru, njoj se ukazuje pomoć, alarmirana je i policija."

Pogledajte

00:37
Bojkovic
Izvor: Instagram/bojkovicmma
Izvor: Instagram/bojkovicmma

Poslije serije poruka, napravio je i video snimak obraćanja. "Spreman sam da dam veliku novčanu nagradu za onog ko mi dostavi ime i prezime napadača. Ja nisam pi*ka, nikad se neću povući, možete da nastavite da me napadate, ne bojim se ja. Mi već imamo par tragova, zaboravili ste malo da je 21. vijek i da se sve snima, da kamera ima svuda. Kada ste takve face i šmekeri, što napadate slabije? Što ne napadnete mene, što me niste sačekali da se vratim sa treninga ili nešto", zaključio je Bojković.

Možda će vas zanimati

Tagovi

MMA

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC