• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RG: Lakši trening i za Anu

Ivanovićeva po kratkom postupku deklasirala Safarovu (6:1, 6:2) i plasirala se u treće kolo u kome će igrati protiv Vozniacki.

 RG: Lakši trening i za Anu Izvor: MONDO

Posle Novaka Djokovića, na isti teren je izašla Ana Ivanović i podjednako lako kao i najbolji srpski teniser izborila plasman u treće kolo Rolan Garosa.

Druga igračica sveta je za 51 minut deklasirala Čehinju, Luci Safarovu, prepustivši joj samo tri gema - 6:1, 6:2.

Ana je dominirala sve vreme, iskoristila četiri od osam brejk lopti, a servis ju je sjajno služio, pa joj 41. teniserka sa WTA liste nije oduzela nijedan servis-gem iako je imala tri prilike za to.

Srpkinja je napravila šest direktnih poena, a rivlaka samo dva, dok razlika u neiznudjenim greškama nije bila velika. Safarova je napravila samo jednu više (16:15).

Ipak, pitanje pobednika se nijednog trenutka nije postavljalo, Ana je odradila samo lakši trening.

"Očekivala sam vrlo težak meč i mislila sam da ću morati da se dosta borim za svaki poen. To sam i radila, 'pritiskala' protivnicu, a ona je pravila greške i kada nisam očekivala. Vrlo sam zadovoljna svojom igrom", izjavila je Ivanovićeva posle meča.


Naredna rivalka najbolje srpske teniserke na Gren slemu u Parizu biće talentovana Dankinja, Karolina Vozniacki, koja je takodje lako "protutnjala" kroz drugo kolo.

Vozniacki, koja će 11. jula proslaviti punoletstvo, a koja je trenutno 34. na WTA listi, ubedljivo je savladala Beloruskinju Anastaziju Jakimovu - 6:0, 6:4.

Ana je već igrala protiv mlade Dankinje, ove godine na Australijan openu, i slavila je u dva seta (6:1, 7:6), ali uz dosta muka.

Ipak, Ivanovićeva je veliki favorit u trećem kolu i sve osim njene pobede protiv teniske zvezde u usponu bila bi senzacija.

"Karolina je vrlo težak protivnik. Očekujem još jedan težak meč, kao onaj koji smo odigrale ove godine u Melburnu. Ona je igračica u usponu, vrlo mlada i talentovana. Ako budem igrala kao protiv Safarove, imam dobre šanse za prodjem dalje", zaključila je Ana.


(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC