• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Održan žrijeb za Dejvis kup: Jedan od najboljih na svijetu dolazi u Srbiju

"Balkanski derbi" u septembru između Srbije i Grčke.

 Srbija protiv Grčke u Dejvis kupu Izvor: Ivica Veselinov/© MN press, all rights reserved

Srbija je razočarala u Dejvis kupu protiv Slovačke i to je značilo ispadanje iz elite, pa tako slijede mečevi u plej-ofu za Svjetsku grupu ovog takmičenja. Od 13. do 15. septembra najbolji srpski teniseri imaće priliku da pred svojom publikom igraju balkanski derbi protiv Grčke - što bi trebalo da podrazumijeva dolazak Stefanosa Cicipasa.

"Dobili smo neugodnog protivnika, jer imaju sjajnog igrača Stefanosa Cicipasa. Svi znaju za njega. Dobra okolnost je što pored njega nemaju vrhunske tenisere. Njegov mlađi brat je u Top 100 u dublu i braća Cicipas mogu da odigraju dobro u tom segmentu. Što se nas tiče, moramo da pokažemo kvalitet na terenu, da damo sve od sebe. Igramo ponovo kod kuće. Naše je da se što bolje pripremimo do septembra i da zaboravimo dva bolna poraza, u Kraljevu od Slovačke i od Italije u Malagi i da krenemo na bolje", kazao je selektor Viktor Troicki poslije žrijeba za plej-of Dejvis kupa.

Ostaje da se vidi da li će Srbija i ovoga puta biti bez pomoći Novaka Đokovića koji se nije zvanično "povukao" iz državnog tima, ali će uoči mečeva za opstanak u Dejvis kupu igrati US Open.

Parovi plej-ofa Svjetske grupe 1 su Srbija - Grčka, Hrvatska - Litvanija, Švedska - Indija, Kazahstan - Danska, Poljska - Koreja, Švajcarska - Peru, Egipat - Mađarska, Norveška - Portugalija, Austrija - Turska, Kineski Tajpeh - Bosna i Hercegovina, Izrael - Ukrajina i Japan - Kolumbija.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC