• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neprijatno iznenađenje - Ivani Španović u pet ujutru pokucali na vrata!

Autor Dragan Šutvić

Ivana Španović više puta se oglasila u posljednjih nekoliko mjeseci i govorila o učestalosti doping kontrole.

 Ivana Španović na doping kontroli u pet ujutru Izvor: NEBOJSA PARAUSIC/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Ivana Španović provela je jučerašnji dan u Atletskoj dvorani na Banjici gdje je zvanično počeo međunarodni atletski miting "Belgrade Indoor Meeting". Tokom dana navijala je za srpske atletičare, fotografisala se sa glumcem Draganom Jovanovićem, bodrila i koleginicu Letisiju Oro iz Brazila, međutim dan joj nije idealno počeo...

Ivana Španović je podijelila da je na Dan zaljubljenih kod nje u pet ujutru "upala" doping kontrola kako bi uzela nove uzorke krvi, što je redovna procedura koja ponekad i nervira sportiste zbog načina na koji se izvodi u praksi. "Evo kako je počelo... O tom danu zaljubljenih - u pet ujutru", napisala je Ivana na svom Instagramu i podelila fotografiju na kojoj se nalaze epruvete koje su donijeli iz anti-doping agencije.

Izvor: Instagram.com/ivanaspanovic

Podsjetimo, ovoga puta poslije dosta godina Ivana Španović na 14. februar nije imala partnera, pošto je nedavno objavila da se razvodi od Marka Vulete sa kojim je dvije godine bila u braku.

"Iako razumijem javni interes, privatan život sam se uvijek trudila da bude privatan ali, kako se Marko i ja razvodimo, oboje se suočavamo sa vrlo emotivnim periodom jer oboje smatramo ovo zajedničnim neuspjehom. Potreban nam je oboma lični prostor i poštovanje intime kako bi se oboje, što brže i bezbolnije vratili mirnijim tokovima života. Ne želimo nijednog trenutka da poreknemo ljudske vrijednosti jednog u odnosu na drugog, u brak smo oboje ušli sa istim željama i potrebama, koje su se, uz obostrane lične ambicije, poglede na budućnost, prioritete i izbore promijenili u različitim pravcima. Na ovu temu se više nećemo obraćati", napisala je tada Ivana na svom Instagramu.

Nedavno je Ivana Španović dobila nagradu i za najbolju sportistkinju Srbije u izboru Olimpijskog komiteta Srbije, a na dodjeli je zablistala i najavila napad na zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC