• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Htjeli da linčuju sudiju, reagovala i policija: Poslije hapšenja stigle i suspenzije, ništa od Olimpijskih igara!

Autor Dragan Šutvić

Biće pravo čudo ako Bahrein ode na Olimpijske igre poslije svega što se dešavalo na Azijskom kupu i suspenzija koje su sada izrečene.

 Suspenzije za rukometaše Bahreina  Izvor: X/M7md/Screenshot

Konačno smo dobili epilog velikog skandala koji se desio na polufinalu prvenstva Azije u rukometu. Japan je u tom meču savladao Bahrein 20:17, a na kraju meča su rukometaši poražene ekipe napali sudiju. Radnici obezbjeđenja i članovi stručnog štaba Bahreina jedva su smirili rukometaše, a na kraju je čak pet reprezentativaca Bahreina uhapšeno!

Sada je sam Rukometni savez Bahreina dobio zabranu da bude domaćin bilo kog takmičenja na dvije godine, a od igrača je najgore prošao legendarni Husain Al-Sajad. Srednji bek koji je već godinama lider ovog tima sada je suspendovan na 12 mjeseci i pitanje je da li će se vraćati u nacionalni tim. 

Lijevi bek Ali Merza će morati da pauzira devet mjeseci, Mohamed Habib i Mohamed Merza po tri mjeseca, a Mohamed Husain dva meseca. Pogledajte kako je izgledao haos na terenu kada su rukometaši Bahreina napali sudiju: 

I pored cijelog haosa Bahrein je sa Azijskog kupa donio bronzu, pošto su u meču za treće mjesto savladali Kuvajt sa 26:17. Ipak, sada su im šanse za odlazak na Olimpijske igre praktično ravne nuli. Bez kapitena, najboljeg igrača i ukupno pet reprezentativaca oni će u kvalifikacionoj grupi sa Španijom, Slovenijom i Brazilom biti autsajderi. Potrebno je da uđu među prva dva tima, ali to je sada teško zamisliti.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC