• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvatski trener: Od srca bih volio da Novak Đoković osvoji 30 gren slemova i da se naruga svima!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Hrvatski teniski trener Antonio Veić veliki je obožavalac prvog reketa svijeta Novaka Đokovića.

 Antonio Veić: Od srca bih volio da Novak Đoković osvoji 30 gren slemova i da se naruga svima Izvor: Javier Rojas / Zuma Press / Profimedia

Veić sarađuje sa najboljim kineskim teniserom Džidženom Džangom koji je trenutno 48. na ATP listi, a razgovarajući o igračkim dometima svog "štićenika", neizbježna tema je bio i srpski i svjetski reket broj 1.

"Najbolji je na svijetu! Realan sam! Uvijek sam zbog stila tenisa koji sam igrao, bio bliži Rafi. Nadal mi je bio idol, ali jednostavno Nole je napravio nešto što vjerovatno nikada niko neće moći da obori. Neću reći sigurno nikada jer ne znamo šta nas čeka, ali presrećan sam što sam bio u eri kada je on postizao svoje uspjehe. Ja sam rastao i uz Gorana Ivaniševića, tako da mi je predivno da vidim da je i Goran uz njega. Od srca bih volio da osvoji 30 gren slemova i da se naruga svima", rekao je Veić i priznao da je bio iznenađen Novakovim porazom u polufinalu Australijan Opena od Janika Sinera.

"Nisam mislio da će da izgubi od Sinera, prijete mu ti mladi, ali još uvijek nisu na njegovom nivou. Ja i dalje mislim da kada Nole ima svoj dobar dan, dakle ne odličan, nego dobar, da će pobijediti mlade igrače. Pogotovo u tri dobijena seta".

Hrvat smatra i da će biti zanimljivo vidjeti kako će se odvijati Đokovićeva sezona s obzirom da nije osvojio turnir u Melburnu.

"Sve ove godine je počinjao sa osvojenom Australijom, pa mu je možda bilo i psihološki lakše da igra cijelu sezonu jer je već znao da ima jedan gren slem u džepu. Sada će biti zanimljivo kada nije osvojio Melburn. Da li će mu biti malo teže? Mada ako je Nole Nole, onda je opasan. Volio bih da vidim i opet Rafu na terenu".

Veić je tokom teniske karijere najbolji plasman ostvario 2012. godine kada je bio 119. na ATP listi, a najbolji rezultat na grend slemovima zabilježio je na Rolan Garosu godinu ranije kada je prošao tri kola kvalifikacija i dva kola glavnog turnira (izbacivši Nikolaja Davidenka), da bi ga u trećem kolu porazio kasniji pobjednik Rafael Nadal.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC