• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RG: Ana rutinski do osmine finala

Ana Ivanović po planu gura u Parizu. Prošlogodišnja finalistikinja Rolan Garosa u trećem kolu savladala je Dankinju Karolinu Voznijacki sa 6:4, 6:1.

 RG: Ana rutinski do osmine finala Izvor: MONDO

Ana Ivanović po planu gura u Parizu. Prošlogodišnja finalistikinja Rolan Garosa u trećem kolu savladala je Dankinju Karolinu Voznijacki rezultatom 6:4, 6:1.

Naredna protivnica srpskoj teniserki biće Petra Četkovska koja je u malom češkom derbiju nadigrala zemljakinju Ivetu Benešovu sa 6:3, 6:3. Ana Ivanović do sada nikada nije igrala protiv Čehinje, koja je pre pariskog gren slema bila 103. igračica sveta.

Karolina Vozniacki još jednom se pokazala kao čvrst protivnik, pogotovo u uvodnom delu meča u kojem je "dubokim spinovima" mučila Anu. Dankinja je uspevala dugo da drži loptu u terenu i čekala je Anine greške, a njih je samo neiznudjenih bilo 28 u prvom setu.

"Prvi deo meča nije bio baš najbolji, Karolina me je propisno namučila. Pokušavala sam da uđem u ritam i nisam se dobro kretala na mreži. Vozniacki je bila odličan rival i trebalo je od početka da budem agresivnija. Nisam zadovoljna svojom partijom u prvom setu", ocenila je Ana posle meča.

Ipak, nakon po dva brejka sa svake strane, srpska teniserka je u finišu seta uspela da podigne nivo svoje igre. Povela je sa 5:4, a zatim rutinski na svoj servis nakon 52 minuta došla do vodjstva od 1:0.

"Drago mi je što sam u tim trenucima uspela da se vratim u mecc i osvojim naredna dva gema. U drugom setu počela sam bolje da igram i na kraju pobedila", zaključila je Ivanovićeva.

U drugom sve je bilo potpuno drugačije. Ana je zadržala oštrinu iz završnice prvog seta, dok je Dankinji ponestalo svežine i polako je počela da pada u igri. Na kraju tri brejka Ivanovićeve i na meč loptu posle 89 minuta smeč za ubedljivu pobedu i plasman u osminu finala.

Turnir na Rolan Garosu igra se za ukupni nagradni fond od 15,57 miliona evra.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC