• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana Ivanović pokazala sat od 500.000 evra: Zasijala pored Bastijana, a Amerika gledala "čuku"!

Autor Dušan Ninković

Sat Ane Ivanović više nije u prodaji, a njen primjerak izuzetno je skup.

 Ana Ivanović sat rolex Izvor: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović ove godine je sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom bila na dodjeli najprestižnijih filmskih nagrada, popularnih Oskara i u dugoj žutoj haljini zablistala je na crvenom tepihu. Veliku pažnju privukao je i sat na ruci bivše teniserke, a posebno će vas zanimati kako on izgleda kada čujete koliko košta.

Model koji nosi Ana Ivanović više se ne proizvodi, a riječ je o luksuznom modelu Dajtona čuvenog proizvođača Roleks. Poseban je zbog duginih boja koje ga krase, a dok se prodavao u zvaničnim radnjama cena mu je bila oko 120.000 evra. Kako ga više nema u prodavnicama, moguće ga je naći samo od onih koji su riješili da se odreknu svog primjerka, a to nije nimalo jeftino... Navodno, cijena ovog sata trenutno može da dostigne čak 500.000 evra. 

"Ana Ivanović posjeduje Rolex Rainbow Daytonu koja više nije u proizvodnji. Na dodjeli Oskara bivša teniserka i ambasadorka brenda Rolex se pojavila sa jedinstvenim hronografom referentne oznake 116599RBOW sa posebnom konfiguracijom brojčanika: pave dijamantski cifer sa baguette sječenim safirnim indeksima. Kućište ovog sata sačinjeno je od bijelog zlata sa fabričkim setom dijamanata i safira kako na ciferu i bezelu tako i na lugovima i čuvarima krunice. Prikazani model više nije u proizvodnji a dok se prodavao njegova cijena u salonu je bila ne manja od 120.000 evra. Tržišna vrijednost sata nije poznata javnosti ali možemo datu svoj sud na osnovu modela iste referentne oznake samo sa 'običnim' crnim ciferom", piše Instagrmap rofil "Sat na ruci".

Ana Ivanović je tokom igračke karijere potpisala sponzorski ugovor sa prestižnom kompanijom Roleks, kojoj je i danas jedno od zaštitnih lica. Zbog toga se pretpostavlja da nekadašnja srpska teniserka ima bogato kolekciju skupocjenih satova, ali se ovaj model izdvaja i po ljepoti i po cijeni. Pogledajte kako su Ana i Bastijan izgledali na dodjeli Oskara:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC