• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nemate srama, brukate se! Grend slem šampion ispao sa Rolan Garosa, navijači bijesni na organizatore

Dominik Tim zavšio je takmičenje na Rolan Garou, a navijači prozivaju organizatore zbog odluke...

 Dominik Tim ispao sa Rolan Garosa navijači bijesni na organizatore Izvor: Alexandre Martins/DPPI/Shutterst / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dominik Tim neće igrati na Rolan Garosu. U drugom kolu kvalifikacija izgubio je od Finca Ota Virtanena (6:2, 7:5) i tako je ostao bez šanse da uđe u glavni žrijeb. Po završetku meča organizovana je mini-ceremonija u znak zahvalnosti za sve što je uradio, pošto mu je ovo posljednja sezona u karijeri.

Dobio je posebnu nagradu od direktorke turnira Ameli Morezmo, pa je uzeo mikrofon u ruke i zahvalio se navijačima i svima na podršci, održao je emotivan govor i dobio gromoglasne aplauze sa tribina. "Hvala vam za danas, za prethodna dva dana, igrati kvalifikacije na punom stadionu 'Suzan Lenglen' gdje sam imao toliko prelijepih uspomena, to je tako divan oproštaj od Garosa. Imam posebnu vezu sa ovim turnirom, mnogo sjajnih rezultata, sjećanja, iskustva. Ovdje sam ostvario najbolje rezultate od svih slemova. Uživao sam, hvala vam, pamtiću ovo zauvijek.

Poslije svega toga nastao je pravi haos na društvenim mrežama, pljuštale su prozivke na račun organizatora Otvorenog prvenstva Francuske. Na svom zvaničnom profilu postavljena je slika Tima sa opisom "Pariz te voli Domi". To je iznerviralo mnoge, pa su tako komentari uglavnom negativni. "Da li vas je sramota?", "Zašto se brukate?", "Pariz te voli, ali nema specijalne pozivnice". "Bolje bi bilo da ste mu dali mjesto u glavnom žrijebu", "Niste mu dali pravu šansu ni da se oprosti".

Bili su to samo neki od komentara na spomenutu objavu. Odluka organizatora da mu ne da "vajld kard" zaista je bila iznenađujuća. Posebno ako se uzme u obzir da je u pitanju grend slem šampion i da je dva puta igrao u finalu Rolan Garosa gdje ga je zaustavio Rafael Nadal.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC