• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Angelina se vratila u Srbiju sa medaljom oko vrata: Hvala tata, sad idemo na Olimpijske igre

Angelina Topić je pričala o svom velikom uspjehu i radu sa ocem koji joj je trener.

 Angelina Topić o ocu Dragutinu Izvor: MN PRESS

Sjajna Angelina Topić vratila se sa Evropskog prvenstva u Rimu sa medaljom oko vrata! Skočila je 1,97 metara i pred Olimpijske igre u Parizu pokazala da će biti u konkurenciji za osvajanje medalje. Po dolasku u Beograd odmah je pričala o Dragutinu Topiću, svom ocu i treneru. 

"Hvala cijelom mom timu sa mojim trenerom Dragutinom Topićem, naravno mojim ocem. Želim da čestitam timu na odličnim rezultatima. Tata mi je najveći uzor u sportu i životu. Nešto posebno pred finale? Samo da se ponašam kao i inače, da uživam u trenutku, kao i na svim ostalim takmičenjima. Moj maksimum je ovog puta bio dovoljan za drugo mjesto", istakla je Angelina Topić. 

Još jednom je rušila 201 centimetar i ostala je na 197 centimetara što joj je do sada lični rekord. Nadamo se da će na Olimpijskim igrama uspjeti da konačno probije tu granicu.

"Ovo je peti-šesti put da se podižem na tu visinu. Možda te noći nisu bili neki uslovi savršeni za skakače uvis, uhvatila nas je i kiša na pola takmičenja. Srećna sam što sam prema mojim standardima ostvarila sjajan rezultat. To je ogromna stvar, veliki je uspjeh plasirati se na OI, sa 18 godina, srećna sam što mogu da se nazovem olimpijcem. Jedva čekam da vidim kako to izgleda. Nadam se prolasku u finale, srećna sam samom činjenicom da ću biti tamo", rekla je Angelina. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC