• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak Đoković se oglasio! Cijeli svijet je čekao da čuje ove vijesti!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Srpski teniser je donio jednu od najbitnijih odluka u karijeri.

 novak đoković Izvor: Shutterstock

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković igraće na Olimpijskim igrama u Parizu ovog ljeta! Iako je njegov nastup bio pod znakom pitanja zbog povrede koljena na Rolan Garosu - a odmah je morao i na operaciju - Novak ima ogromnu želju da Srbiji donese zklatnu medalju, pa ćemo ga na istim terenima gledati još jednom u ovoj godini.

Da će Đoković biti dio tima Srbije za Pariz saopštio je Olimpijski komitet Srbije na svojim zvaničnim kanalima! Iako su srpski teniseri obezbijedili četiri vize, potvrdu da će igrati u Pariz poslali su samo Novak Đoković i Dušan Lajović, pa je broj srpskih predstavnika uvećan na 96.

Za sada nije poznato kako će se Đoković pripremati za Olimpijske igre u Parizu. Postoje nagovještaji da bi najbolji teniser svih vremena mogao da zaigra na Vimbldonu, ukoliko bude dovoljno spreman da se na travnatoj podlozi odmjeri sa najboljim teniserima planete. Ako se Novak ne pojavi u Londonu, gotovo izvjesno će igrati neki od manjih turnira po Evropi, na šljaci, da bi Olimpijske igre u Parizu dočekao spreman za veliku borbu koja mu predstoji.

Novak Đoković debitovao je na Olimpijskim igrama sada davne 2008. godine u Pekingu i tada osvojio bronzu, a nova, sjajnija medalja cilj je kome je bio posvećen i u Londonu 2012, Riju 2016, Tokiju 2021, ali nije uspio. Sada će u Parizu ponovo pokušati i sigurno će imati dosad najveću podršku, jer poslije čak 12 godina igra na Olimpijskim igrama u Evropi i realno je pretpostaviti da mu je ovo posljednja šansa za nastup u finalu i za borbu za eventualno zlato.

(MONDO/D. N.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC