• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RG: Tipsarević i Troicki ruše redom!

Srpski teniseri posle dramatičnih dva sata i 45 minuta srušili i treću prepreku na Rolan Garosu. U četvrtfinalu protiv Rusa Kunicina i Tursunova.

 RG: Tipsarević i Troicki ruše redom! Izvor: MONDO

I treći dubl koji čine srpski teniseri plasirao se u četvrtfinale Rolan Garosa, a ovog puta je reč o "sto odsto" srpskom paru Janko Tipsarević - Viktor Troicki!

Janko i Viktor u ponedeljak su posle velike borbe uspeli da savladaju Šveđanina Simona Aspelina i Austrijanca Julijana Novla - 2:1, po setovima 7:6 (7:3), 6:7 (4:7), 7:5.

Za plasman u polufinale, što bi bio uspeh o kojem verovatno ni sami igrači nisu sanjali, igraće u utorak sa ruskim parom Igor Kunicin - Dmitri Tursunov.

Pre nego što su završili posao u meču koji je trajao dva sata i 45 minuta, Tipsarević i Troicki propustili su dve idealne prilike.

Servirali su za pobedu pri rezultatu 5:3 u drugom, odnosno pri vođstvu od 5:4 u trećem setu, ali su peti nosioci Rolan Garosa u oba navrata pravili brejkove i vraćali se u život.

Kada se činilo da je inicijativa definitivno otišla na stranu Šveđanina i Austrijanca, srpski teniseri, koji nikada nisu bili specijalisti za dubl, uzvratili su novim brejkom, a onda bez izgubljenog poena na svoj servis uzeli i poslednji gem!

Dušan Vemić i Brazilac Bruno Soareš već u ponedeljak popodne igraju svoj četvrtfinalni meč protiv Šveđanina Jonasa Bjorkmana i Kevina Alijeta iz Južne Afrike, dok Nenad Zimonjić i Danijel Nestor u utorak igraju sa Belgijancima Stivom Darsisom i Olivijeom Rokusom.

U nedelju su Vemić i Soareš eliminisali treće favorite turnira, Izraelce Erliha i Rama. Bjorkman i Alijet imenovani su za osme nosioce.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC