• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Imam potrebu ovo da vam kažem!" Procurio Noletov govor, obratio se srpskim sportistima u selu

Poslušajte šta je Novak Đoković poručio srpskim sportistima u olimpijskom selu u Parizu posle osvajanja zlata.

 Novak Đoković poruka srpskim sportistima Izvor: Twitter/@pavyg

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je toliko željeno zlato na Olimpijskim igrama u Parizu i zaplakao sa svojom porodicom na stadionu "Filip Šatrije". Želio je svoju sreću potom da podijeli sa najboljim srpskim sportistima i uputio se u takozvano olimpijsko selo gdje je većina njih bila i smještena tokom Igara u Parizu, a nije dugo trebalo da nastane "šou".

Nole je poveo kolo sa Damirom Mikecom, Majom Ognjenović, Milicom Žabić i ostalim srpskim sportistima koji su još u Parizu, a odlučio je da im održi i govor koji će im sigurno mnogo značiti. Nekima od njih će biti i podstrek pred takmičenja koja ih očekuju ove sedmice, a nema sumnje da od najvećeg sportiste svih vremena može mnogo da se nauči, posebno jer je spreman da svoje iskustvo nesebično dijeli sa njima.

"Puno vam hvala. Nisam očekivao na ovaj način da ćemo proslaviti, uljepšali ste mi uspjeh, ovo je uspjeh svih nas. Srbije! Vi ste me zadužili. Nikada vam neću zaboraviti u životu, ovo je nešto najljepše jer dolazi od najboljih sportista u Srbiji. Želim da vam dam pelcer sa ovim zlatom!", kazao je Nole kada je nastala euforija.

"Ne želim da razvlačim priču, ali imam osjećaj i potrebu da vam kažem ovo: ništa nije nemoguće u životu, ovo je moja peta Olimpijada. Ljudi, ja imam 37 godina, bavim se 20 godina tenisom koji dosta troši, kod nas se poslije tridesete završava karijera. Osvojio sam u Pekingu bronzu i nisam mogao da prebrodim polufinale i odem medalju dalje. Da se nije desilo ovdje, nastavio bih dalje. Hoću da kažem uvijek će biti nova šansa. Vodite računa o sebi i potrudite se da budete najbolji svakim danom, ne samo na takmičenju, nego i kad niko ne gleda!".

Pogledajte i najbolje fotografije sa senzacionalnog finala Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza u Parizu, koje će se sigurno godinama prepričavati pošto je po kvalitetu tenisa opravdalo sva očekivanja:

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Највећи

Шта он говори, прочитајте, свака ријеч његова је са толико емоције и топлине, а опет са толико смисла и жеље са успјехом. Понекада мислим као да није са наше планете. Велики си!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC