• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đokoviću se zbog ovog poteza divi cijeli svijet!

Autor Dragan Šutvić

Novak Đoković nije želio da prođe na ovaj način i to je javno rekao.

 Novak Đoković aplaudirao Laslu Đereu Izvor: Twitter/CristinaNcl

"Nije ono što smo željeli, ova predaja. Očigledno je imao povredu, to se dešava. To ga je držalo van turnira neko vrijeme. Pogotovo u ovim uslovima nije lako igrati. Trebalo je da dobije taj drugi set. Da li je to stavilo veliki pritisak na njega? Bila je velika borba preko dva sata, morao sam da jurim i serviram kao ti Nik, ali nisam uspio, već sam morao da se oslonim na igru sa osnovne linije", rekao je Novak Đoković Niku Kirjosu poslije meča zato što mu je sunarodnik i dobar prijatelj Laslo Đere predao meč drugog kola US Opena.

Trajao je meč dva seta u kojima je Novak pobijedio sa po 6:4, a onda je nakon drugog gema trećeg seta Đere morao da preda duel i da se povuče. Dosta je turnira propustio zbog povreda Đere, ispao je iz prvih 100 i sada je ponovo imao muke. Djelovalo je da ga muči neki mišić, ali vidjećemo šta će biti krajnja procjena. 

Kada se Đere povrijedio prvo je gledao ka njemu Novak, zatim kada se poslije intervencije lekara ipak povukao, prišao je i zagrlio je svog rivala i drugara. Na kraju, kada je Laslo izlazio sa terena dobio je aplauz publike, ali i aplauz najboljeg tenisera na svijetu. Pogledajte kako je to izgledalo: 

NOVAK SE TAKOĐE MUČIO

Nije samo Đere imao problema na ovom meču, mučio se i Novak Đoković. Pred kraj prvog seta se vidjelo da nije u dobrom stanju, mučio ga je stomak, mnogo se znojio i morao je da se presvuče. Osim toga Miljan Amanović mu je dodavao napitke i kesice sa gelom, a tražio je na kraju prvog seta i pomoć fizioterapeuta. Vidjećemo, ni sa Albotom to nije izgledalo sjajno, sada ima dva dana da se oporavlja i da proba da uđe u optimalnu formu za meč sa jako nezgodnim Aleksejom Popirinom

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC