• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RG: Jelena kidala živce i stigla u polufinale

Jelena Janković je obezbedila plasman u polufinale Rolan Garosa, gde će se sastati sa Anom Ivanović.

 RG: Jelena kidala živce i stigla u polufinale Izvor: MONDO

Jelena Janković će igrati polufinale Rolan Garosa drugu godinu zaredom, ali je do plasmana među četiri najbolje stigla ponovo zahvaljujući svojoj prepoznatljivoj igri - sa mnogo oscilacija.

Džej Džej je nadigrala Španjolku Karlu Suarez Navaro rezultatom 6:3, 6:2, ali je ljubitelje tenisa ponovo dovodila do ludila. Po oprobanom sistemu toplo-hladno opet je uspevala protivnici da oduzima servise, ali i veoma lako da joj prepušta svoje gemove.

Na startu meča činila je baš to - dozvoljavala rivalki da slavi na njen servis, a onda pravila brejkove. Iako servis gotovo svima donosi prednost, Jelena je potvrdila, ko zna koji put, da u njenom slučaju to nije praksa.

Ipak, u šestom gemu ona je, uprkos lošijoj kretnji po terenu, konačno izmamila aplauz gledalaca, napravivši brejk - 4:2, a već u narednom olako prepustila Suarez Navaro da uhvati priključak.

Ipak, sa starim zavojem na podlaktici desne ruke i novom porukom na istom "I love Paris", Džej Džej je uspela da dobije dva gema zaredom i povede sa 1:0 u setovima.

I na startu drugog seta ista priča - igračice su jedna drugoj oduzele servis, ali je Jelena onda nanizala nekoliko dobrih udaraca i načinila ključni preokret (3:1), a zatim vezala još dva gema, što je i definitivno prelomilo meč.

Do kraja meča Suarez Navaro je uspela da dobije još jedan gem, a onda je Jelena posle tri prokockane šanse da okonča duel, iskoristila četvrtu priliku i posle 73 minuta upisala trijumf.

Jankovićeva će u polufinalu pokušati da nadigra Anu Ivanović i tako načini korak više u odnosu na najbolji skor zabeležen u Parizu, odnosno pokuša da se domogne prvog mesta na WTA listi.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC