• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tejlor Fric pričao da Novak laže, sad opet napada Đokovića: Čekamo da mu Srbin deseti put zapuši usta!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novak Đoković će se u polufinalu turnira u Šangaju sastati sa Tejlorom Fricom, Amerikancem koga vrlo dobro poznaje.

 novak djokovic tejlor fric uzivo prenos livestream sport klub 1 Izvor: ALEX PLAVEVSKI/EPA

Novak Đoković je krenuo nešto težom pobedom na startu turnira u Šangaju, zatim je rutinski razbio dva naredna rivala, pa se mučio sa Jakubom Menšikom. Sada je vrijeme za polufinale i deseti duel u karijeri sa Tejlorom Fricom! Amerikancu je najboljin teniser svih vremena noćna mora jer ga je savladao svih devet puta do sada. Ipak, on za to ima izgovor...

"Djeluje baš loše definitivno. Ali, bar pet tih mečeva su bili kada sam bio mnogo mlađi igrač i kada nisam bio toliko dobar. Šesti meč bio je dobar, rekao bih da sam samo jedan meč do sada odigrao toliko dobro, da me nije razbio. Brojke zvuče obeshrabrujuće, slažem se, ali konstantno napredujem. Ako budem igrao kao u ova dva seta i taj nivo pomjerim na pet setova, onda je sve moguće", rekao je o svojih devet poraza Fric nakon njihovog posljednjeg susreta.

Tejlor Fric i Novak Đoković sačekaće 13 časova i zaigraće meč polufinala Šangaja, tj. igraće od 13 ako Janik Siner i njegov rival u polufinalu Tomaš Mahač do tada završe svoj meč. Prenos ćete moći da gledati na kanalima Sport kluba, ali i na MONDU tekstualno.

FRIC PROZIVAO NOVAKA DA LAŽE!

Izvor: Dylan Buell / Getty images / Profimedia

Visoki sjajni server Tejlor Fric ima 26 godina, osvojio je osam titula u karijeri, a dolazi iz najbolje sezone. Iako je prošle godine u februaru bio peti na ATP listi, a sada je sedmi, ove sezone je ipak upisao najbolje rezultate na sva četiri grend slema. Prvo je došao do četvrfinala Australijan opena, onda je na Rolan Garosu igrao četvrto kolo, pa na Vimbldonu četvrfinale. Na US Openu je izgubio finale i sada hoće da konačno sruši najboljeg na svijetu.

A već su imali velike mečeve na grend slemovima njih dvojica i Frica najviše pamtimo po zajedljivim komentarima iz 2021. godine.Tada je poslije tri i po sata tenisa bilo 7:6, 6:4, 3:6, 4:6, 6:2 za Novaka Đokovića, koji je igrao sa pokidanim mišićima stomaka. Ipak, nije baš Fric vjerovao u to...

"U petom setu je djelovao dobro... Moram da mu čestitam na petom setu, stvarno je bio dobar. Ni blizu kao u trećem i četvrtom. Servirao je nevjerovatno, nije promašivao. Da je bio stvarno povrijeđen, ne bi nastavio da igra", rekao je Tejlor Fric na konferenciji za medije. Vjerovao ili ne, to je bio njihov treći međusobni susret, a sada su ih odigrali čak devet i svako se završio isto. Hoće li i deseti? Vidjećemo oko 13 časova kada Srbin i Amerikanac izađu na teren.

(MONDO)

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

00:52
Novak Đoković
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC