• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crvena zvezda druga u Evropi, oglasio se Terzić: Potvrda da u našem klubu stasavaju šampioni

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Predsjednik Sportskog društva Crvena zvezda Zvezdan Terzić oglasio se poslije vicešampionske titule za mačevaoce na Kupu Evrope.

 Zvezdan Terzić Izvor: NEBOJSA PARAUSIC/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Mačevalački klub Crvena zvezda osvojio je sjajno drugo mjesto u konkurenciji 13 najboljih na Kupu Evrope. Za vicešampiona Evrope su na završnici ovog prestižnog turnira nastupili Aleksandar Čupenič, Veljko Ćuk i Hamza Mohamed i Miloš Hrgović, a zbog njihovog uspjeha oglasio se i predsjednik Sportskog društva Crvena zvezda Zvezdan Terzić.

"Sa ponosom mogu da kažem da je Crvena zvezda još jednom zasijala na evropskoj sceni. Čestitam našim mačevaocima na izvanrednom rezultatu. Biti vicešampion Evrope je ogroman uspjeh, kojim se diči cjelokupno naše Sportsko društvo. Predstavnici Mačevalačkog kluba Crvena zvezda su posvećenim svakodnevnim radom, kroz naporne treninge i velika odricanja uspjeli da se popnu na evropsko postolje. Mačevaoci već godinama bilježe sjajne rezultate, a osvojeno drugo mjesto na Kupu Evrope je samo još jedna potvrda da u našem sportskom kolektivu stasavaju pravi šampioni", izjavio je Terzić i dodao:

"Vjerujem da će nas i u budućnosti radovati, kao i da će uz ostale sportiste Crvene zvezde biti pravi predstavnici Srbije i našeg kluba, kako na evropskim, tako i na svjetskim takmičenjima."

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC