• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: "Orlovi" lete u Češku po pobedu

"Želim samo da imamo korektno suđenje. Sve ostalo zavisi od nas", rekao je selektor muške rukometne reprezentacije Jovica Cvetković.

 RUKOMET: "Orlovi" lete u Češku po pobedu  Izvor: MONDO

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Jovica Cvetković izjavio je u četvrtak da njegova ekipa "ide na pobedu" u prvom meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, koji će odigrati u gostima sa Češkom.

"Mi idemo u Češku da pobedimo. Mislim da publika neće biti odlučujući faktor, jer su moji igrači naučili da igraju u punim halama. Želim samo da imamo korektno suđenje. Sve ostalo zavisi od nas", rekao je Cvetković agenciji Beta.

Reprezentacija Srbije u petak putuje u Češku, a dan kasnije u 16 sati u mestu Žubri odigraće prvu utakmicu kvalifikacija za SP 2009. godine.

"Zadovoljan sam kako smo trenirali. Zajedno smo od 20. maja. Mislim da je važno i što je atmosfera u ekipi dobra i što smo uradili sve što je bilo potrebno", rekao je Cvetković.

Prema njegovim rečima, u narednim utakmicama neće igrati Vukašin Rajković, jer ima povređeno koleno. On je ocenio i da je Češka dobra ekipa, ali nije želeo nijednog protivničkog pojedinca da istakne.

"Češka ima ekipu koja je poslednje dve godine, za razliku od nas, bila na velikim takmičenjima. Ne bih nikoga isticao, jer je to pre sve ga dobar i iskusan tim", rekao je Cvetković.

Revanš utakmica kvalifikacija za SP igraće se 14. juna u Nišu. Svetsko prvenstvo održaće se u januaru 2009. godine u Hrvatskoj.

(Beta/www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC