• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RG: Federer ponovo izaziva Nadala

Rože Federer igraće treću godinu zaredom finale Rolan Garosa, u želji da konačno pobedi Rafaela Nadala i okiti se jedinim trofejom koji mu nedostaje.

 RG: Federer ponovo izaziva Nadala Izvor: MONDO

Rože Federer svojski se potrudio u polufinalu Rolan Garosa i posle četiri seta uspeo je da nadigra ljubimca domaće publike Gaela Monfisa sa 6:2, 5:7, 6:3, 7:5 posle tri sata borbe.

Federer je bio apsolutni favorit tog duela, ali je Francuz, zahvaljujući podršci sa tribina, uspeo da namuči teniskog kralja i priredi svima koji su izdvojili dobranu sumu za ulaznicu, dobru predstavu u petak popodne.

Federer je tako treću godinu zaredom izborio finale na drugom Gren slem turniru sezone, gde će ga opet dočekati neprikosnoveni kralj šljake Rafael Nadal.

Motiv Švajcarca biće velik kao kuća, budući da ga je Španac već dva puta nadvisio u borbi za tutulu, koja mu jedina nedostaje u kolekciji Gren slem trofeja.

Nadal je do sada odigrao protiv Federera 16 mečeva u karijeri i vodi sa 10-6. Španac je iskoristio nešto lošiju formu svog velikog rivala ove sezone i dva puta slavio u 2008 - na turniru u Monte Karlu i Hamburgu.

Najbolji igrač planete nedavno je izjavio da brojni trofeji koje je osvojio, čak i ako nadmaši slavnog Pita Samprasa po broju Gren slem trofeja, neće imati smisla ako ne osvoji pehar Rolan Garosa. Dva puta je kiksnuo, i veruje da će ove sezone biti treća sreća.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC