• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana Ivanović: O ovome sam sanjala

Nova svetska teniska kraljica osvjanjem Rolan Garosa stavila je veliki dragulj u svoju krunu, prigrlivši prvi gren slem trofej u karijeri.

 Ana Ivanović: O ovome sam sanjala Izvor: MONDO

Nakon pobede nad Ruskinjom Dinarom Safinom od 6:4, 6:3, Ana je izjavila da je još "kao dete, dok je biciklom odlazila na treninge, sanjala ovakav trijumf".

"Sanjala sam ovo. Hvala svima koji su me podržavali i mom timu koji je izdržao sa mnom sve ove godine", izjavila je svetska teniska kraljica.

Ivanović se, posebno, zahvalila publici i navijačima u Parizu što su učinili da njena prva gren slem pobeda dobije još veći značaj.

"Bilo je dosta emocija. Hvala svim navijačima, ovde, kod kuće i svuda u svetu. Neki su prošli celu Evropu da bi bili ovde uz mene. Zahvalila bih se porodici, svom timu, sponzorima, organizatorima", rekla je ona.


Najbolja srpska teniserka čestitala je i protivnici na odličnom meču.

"Čestitam Dinari na sjanom turniru. Finalni meč je bio težak, a ja verujem da ćemo, ako nastavi ovako, igrati još mnogo finala", navela je Ivanović.

Pobednica drugog gren slem turnira u sezoni priznala je da joj je iskustvo iz prošlogodišnjeg finalnog meča, kada je gotovo bez otpora, izgubila od Belgijanke Žistin Enan, bilo od ogromne koristi.

"Prošla godina je bila velika škola za mene. Publika je bila fantastična, iako smo obe bile dosta nervozne. Bila sam koncentrisanija i iskoristila svoje šanse. Presrećna sam", izjavila je ona.


Ivanović, koja će od ponedeljka biti 17. teniserka koja je zauzela prvo mesto na WTA listi, naglasila je da još nije svesna koliki je uspeh napravila i da je oduševljena zbog prve Gren slem titule u karijeri, ali da ne ume rečima da opiše svoja osećanja.

Veliku pobedu prva je, srpskoj tensierki, čestitala Safina. Ona je istakla, da je Ana Ivanović zaslužila da, posle dva poraza u Gren slem finalima, osvoji pobednički pehar.

"Bio je red da osvoji turnir. Ne mogu ni na šta da se požalim, sve je bilo odlično. Hvala publici, porodici, trenerima, uverena sam da ću i sledeće godine u Parizu biti veoma usepšna", zaključila je Safina.

Pobednički pehar srpskoj teniserki uručila je četvorostruka pobednica Rolan Garosa Enan, koja ove godine ije branila titulu, pošto je pre skoro mesec dana odlučila da završi profesionalnu karijeru.

Nakon intoniranja srpske himne, u čast pobednice turnira, navijači Ane Ivanović dugo su skandirali "Ana, mi te volimo" i "Srbija, Srbija".

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC