• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jelena: Želim malo da zaboravim na tenis

"Povređena sam i pokušavam da saniram povredu. Ovde sam sa porodicom, želim malo da zaboravim na tenis", poručila je sa Zlatibora Džej-Džej.

 Jelena: Želim malo da zaboravim na tenis  Izvor: MONDO

Jelena Janković trenutno boravi na Zlatiboru, gde pokušava da sanira povrede koje su je mučile tokom Rolan Garosa, ali i da skupi energiju za nastavak sezone.

Ona je odlučila da ne nastupi u Birmingemu ove nedelje, gde bi inače branila titulu osvojenu 2007. godine. To znači da će sledećeg ponedeljka imati 140 WTA bodova manje, ali će zadržati treće mesto ispred Svetlane Kuznjecove, koja takođe neće igrati ni u Birmingemu (trava), ni u Barseloni (šljaka).

Kako smo saznali, treća teniserka sveta ne namerava da igra turnire pre početka Vimbldona krajem juna, zbog povreda mišića podlaktice, ali i nagnječenja pršljenova, zbog čega je posetila kiropraktičara u Beogradu, uoči meča sa Anom Ivanović u polufinalu Rolan Garosa.

Jankovićeva će od utorka, 10. juna, voditi dnevnik na svom oficijelnom Internet sajtu, gde će njeni navijači moći da pronađu i sveže fotografije. Do tada, Jelena je dala kratku izjavu:

"Došla sam na Zlatibor da se odmorim, da napunim pluća čistim kiseonikom. Povređena sam i pokušavam da saniram povredu. Ovde sam sa porodicom, želim malo da zaboravim na tenis, da se posvetim nekim drugim stvarima i aktivnostima" rekla je Džej-Džej.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC