• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana: Nema stajanja, hoću Vimbldon

Nakon hoda po oblacima u Parizu, novu svetsku tenisku kraljicu uskoro očekuje novi veliki izazov - Vimbldon.

 Ana: Nema stajanja, hoću Vimbldon Izvor: MONDO

Posle trijumfa na Otvorenom prvenstvu Francuske u Rolan Garosu Ana Ivanović je i zvanično počela svoj "mandat" na prvom mestu WTA liste, ali je svesna da neće imati previše vremena da uživa, jer je već za dve sedmice čeka novi veliki izazov - Vimbldon.

"Želim da odem u London i da osvojim Vimbldon. Moj cilj i do sada je bio pobeda na svakom turniru, a sada mi je kao prvoj teniserki sveta to i obaveza", kaže Ivanović.

Nova kraljica svetskog tenisa dodaje da je svesna činjenice da je od nedelje otvorena sezona lova na nju, ali kaže da je spremna da izdrži taj pritisak.

"Sada kada sam broj jedan, svaka teniserka će protiv mene želeti da odigra najbolje što može. Svesna sam toga, ali pripremala sam se za ovo i verujem da ću moći da se nosim sa pritiskom", rekla je Ivanović.

Puna samopuzdanja, Ana kaže da će biti potpuno spremna za igranje na travi i za odbranu polufinala u Vimbldonu.

"Mislim da imam dobre šanse u Vimbldonu. Pripremala sam se zaista pakleno i taj rad sada daje rezultate. Imam čitavu sedmicu da se oporavim i malo relaksiram, a potom u Istbornu da se pripremim za novi gren slem turnir", rekla je Ivanović.

Govoreći o velikom usponu srpskog tenisa, Ana kaže da je i njoj i Jeleni Janković veliki podstrek dao Novak Djoković osvajanjem gren slem turnira u Melburnu.

"Kada sam pobedila Jelenu i ušla u finale, rekla sam sebi ako je to mogao da uradi Nole, zbog čega ne bih mogla i ja. Njegov uspeh svima nam je dao snagu i ulio samopuzdanje, a nadam se da će sve ovo što Jelena, Nole i ja radimo motivisati dečake i devojčice u Srbiji da još vrednije treniraju i krenu našim stopama", kaže Ana.

Ona veruje da će Srbija veoma brzo iznedriti još teniskih zvezda, a sigurna je da će Djoković ponoviti njen uspeh i postati prvi igrač sveta.

"Znam da mu je to cilj i sasvim sam sigurna da će ga ostvariti. Novak ima taj potencijal. Jelena je takodje izvanredna i stvarno se nadam da će uspeti da ostvari svoje snove, kao što sam ja to uradila", rekla je Ivanović.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC