• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SD ZVEZDA: Biće bolje u 2012. godini

Sportsko društvo Crvena zvezda održalo je danas tradicionalni novogodišnji koktel na kojem je predsjednik porodice sportova crveno-bijelih Petar Škundrić obećao bolje dane.

 SD ZVEZDA: Biće bolje u 2012. godini Izvor: MONDO

Sportsko društvo Crvena zvezda ne može da se pohvali mnogobrojnim trofejima u 2011. godini. Odbojkaši Zvezde pobijedili su u kupu i superkupu, odbojkašice Zvezde osvojile su "duplu krunu"...

"Počastvovan sam što na kraju ove, u cjelini posmatrano, uspješne godine mogu da se zahvalim svim našim sportistima, pogotovu najmlađim. Imali smo tešku godinu i početak sljedeće treba da bude početak konsolidacije klubova našeg sportskog društva u cjelini. Zahvaljujem se rukovodstvu Sportskog društva i klubova na trudu i stvaranju što optimalnijih uslova. Zahvaljujem se najvećoj armiji pristalica Crvene zvezde i obećavamo bolje dane u novoj godini, koja će proteći u znaku Zvezde", rekao je Škundrić, prenosi sajt SD Zvezde.

Turbulentna godina je iza Košarkaškog kluba Crvena zvezda Beograd.

"Mnogo posla je učinjeno prethodne godine. Klub je stabilizovan, postavljen na zdrave osnove i meni je to najvažnije. Nema sumnje da će uz Svetislava Pešića i sportski rezultati doći u najskorijem periodu", rekao je prvi čovjek kluba Nebojša Čović.

Tema kalendara Sportskog društva Crvena zvezda za 2012. godinu su Zvezdini olimpijci, sportisti koji su u prošlosti osvajali medalje na Olimpijskim igrama, ali i oni koji će predstavljati Srbiju u Londonu 2012. godine.

To su, za sada, Zorana Arunović (streljaštvo), džudista Dmitrij Gerasimenko, atletičarka Tatjana Jelača, vaterpolisti Marko Avramović i Gojko Pijetlović.

"Ne mogu da vjerujem koliko je malo ostalo do Olimpijskih igara u Londonu. Uzbuđena sam čim posmislim na otvaranje, ali i na turnir na kojem želim da postignem svoj najbolji rezultat. Naravno, do odlaska u Veliku Britaniju nas očekuje još mnogo posla i nestrpljivo očekujem nastavak priprema za najvažniji turnir u karijeri", rekla je Zorana Arunović.

Velikim aplauzom pozdravljeni su i Zvezdini dosadašnji osvajači medalja na Olimpijskim igrama: fudbaleri Dušan Maravić (zlato, Rim 1960.) i Vladica Popović (srebro, Melburn 1956.), rukometaš Branko Štrbac (zlato, Los Anđeles 1984.), Jasna Šekarić (zlato i bronza, Seul 1988, srebra u Barseloni 1992, Sidneju 2000. i Atini 2004.) i košarkašica Eleonora Vild (srebro, Seul 1988.).

(MONDO - foto: SD Crvena zvezda)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC