• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marković: Titula stiže u Banjaluku

Trener rukometaša Borac m:tela i selektor reprezentacije BiH Dragan Marković vjeruje da će njegov tim ove godine osvojiti šampionsku titulu.

 Marković: Titula stiže u Banjaluku Izvor: MONDO

Dragan Marković djelimično je zadovoljan doddašnjim tokom regionalne SEHA lige.

" Možda smo svi zajedno očekivali mnogo više, prvenstveno na organizacionom planu, ali treba imati u vidu da je Regionalna liga tek u začetku. Siguran sam da će "porođajne muke" uskoro biti iza nas i da ćemo veoma brzo svi zajedno biti ponosni na ovo takmičenje", rekao je Marković za "Glas Srpske".

Borac m:tel je u 12 utakmica SEHA lige ostvario pet pobjeda, dva remija i pet poraza i nalazi se na sedmoj poziciji.

"Kada se sve sabere i oduzme moram da budem prezadovoljan postignutim. Po mojim procjenama samo smo zakazali u dva susreta, na Cetinju protiv Lovćena i u "Boriku" u duelu sa Metalurgom. Sve je ostalo bilo odlično, a uz malo više sreće naš bodovni saldo mogao je biti daleko veći. Od Lovćena i Bosne u Sarajevu smo poraženi sa po jednim golom razlike, dok smo protiv Neksea u "Boriku" i Metaloplastike u Šapcu imali pobjede u džepu, ali smo igrali neriješeno. Uz sve to treba imati u vidu da smo na početku, ali i sada na kraju ovog dijela takmičenja imali dva, odnosno tri vezana gostovanja, tako da nam ni raspored nije išao na ruku.

Po završetku Regionalne lige Borac m:tel očekuje  nastup u završnici Premijer lige BiH.

" Prošle godine smo ostali bez trofeja u uzbudljivoj završnici prvenstva, ali ovoga puta smatram da smo najveći favoriti za osvajanje prvog mjesta. Međutim, to moramo potvrditi na parketu. Ipak, vjerujem u ovu ekipu i nadam se da će već sljedeće jeseni Borac m:tel igrati u Ligi šampiona.

Reprezentacija BiH  na startu pretkvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2013. godine u Španije zabilježila je dvije pobjede nad Kiprom. Na redu su odlučujući dueli sa Grčkom.

" Sigurno je da su pred nama dva veoma teška susreta. Otežavajuća okolnost je što prvi meč igramo u Goraždu, 11. januara, a drugi četiri dana kasnije u Solunu. Ipak, vjerujem u ovu ekipu i nadam se da ćemo se plasirati u kvalifikacije. Ono što je možda i najvažnije u ovom trenutku je da je u reprezentaciji čak šest banjalučkih rukometaša, što potvrđuje da se Borac m:tel vraća na veliku scenu", završio je Marković. (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC